
Αθανασίου: Ο Άρειος Πάγος δεν έδωσε άδεια για προστατευόμενους μάρτυρες
Ακυρες είναι οι καταθέσεις των τριών προστατευόμενων μαρτύρων, σύμφωνα με τον Χαράλαμπο Αθανασίου. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης υποστηρίζει ότι ο Αρειος Πάγος δεν έδωσε άδεια στην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη για να χαρακτηριστούν οι μάρτυρες ως «προστατευόμενοι».
Ακυρες είναι οι καταθέσεις των τριών προστατευόμενων μαρτύρων, σύμφωνα
με τον Χαράλαμπο Αθανασίου. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης υποστηρίζει ότι
ο Αρειος Πάγος δεν έδωσε άδεια στην Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη
Τουλουπάκη για να χαρακτηριστούν οι μάρτυρες ως «προστατευόμενοι».
Όπως δήλωσε στα parapolitika.gr, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη δεν ακολούθησε τη διαδικασία βάσει της νομοθεσίας.
«Οι καταθέσεις των μαρτύρων είναι άκυρες αφού η διαδικασία δεν έγινε σωστά. Λείπει η “άδεια” από τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου στον οποίο όφειλε να απευθυνθεί η κ. Τουλουπάκη, για να χαρακτηριστούν οι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος σε “προστατευόμενους μάρτυρες”» τόνισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.
in.gr
- Ποια ευρωπαϊκά ομόλογα χάνουν την αίγλη τους
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ο Γιερεμέγιεφ ισοφαρίζει σε 2-2 και στέλνει τον τελικό στην παράταση – Δείτε όλα τα γκολ vid)
- Η Κέιτ Τζάκσον επέλεξε μια «ήρεμη» ζωή μακριά από το Χόλιγουντ
- Νέος σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Κρήτη
- Γαλλία-Ελλάδα υπέρ της καθυστέρησης αποπληρωμής δανείων της πανδημίας – Ζητούν επέκταση χρέους ή νέα ομόλογα
- Εμπνευστής των επιθέσεων στην Κοβέσι;

