Την ημέρα που η χώρα βγήκε επιτυχώς, για τρίτη φορά, στις αγορές, «η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να δηλώσει ότι προτιμά την χώρα εγκλωβισμένη σε ένα μνημονιακό καθεστώς, επ αόριστον!» σχολιάζουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών μετά την ανησυχητική – όπως τη χαρακτηρίζουν- δήλωση του τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ, Χρ.Σταϊκούρα. Προσθέτουν δε ότι η ΝΔ έχει επαρκή χρόνο να καταρτίσει πρόγραμμα …μέχρι το 2019.

Ειδικότερα, όπως επισήμαναν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, «στη σημερινή ανακοίνωση της ΝΔ υπάρχει ένα σημείο που προξενεί ανησυχία σε όλους και όλες για τις προθέσεις αντιπολίτευσης που επιθυμεί να αναλάβει την εξουσία. Την ημέρα δηλαδή που η χώρα βγήκε επιτυχώς, για τρίτη φορά, στις αγορές και αποδεικνύει ότι είναι σε θέση να αντλήσει κεφάλαια ακόμη και σε συνθήκες όχι ιδιαίτερα ευνοϊκές, η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να δηλώσει ότι προτιμά την χώρα εγκλωβισμένη σε ένα μνημονιακό καθεστώς, επ αόριστον!»

«Θα ήταν χρησιμότερο για τους πολίτες και για την κυβέρνηση να υπάρχει μία αξιωματική αντιπολίτευση με πρόγραμμα και επιχειρήματα. Υπάρχει επαρκής χρόνος μέχρι το 2019» προσθέτουν οι ίδιοι.

Α.Τ

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο