
Γεωργιάδης για Novartis: Ο μάρτυρας έχει πάρει λεφτά
Την οργισμένη αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη έχει προκαλέσει η κατάθεση ενός εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «υποπτεύομαι ότι έχει πάρει χρήματα για να τα πει».
Την οργισμένη αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη έχει
προκαλέσει η κατάθεση ενός εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων στη
δικογραφία για την υπόθεση Novartis, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι
«υποπτεύομαι ότι έχει πάρει χρήματα για να τα πει».
Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ANT1 , ο κ. Γεωργιάδης επικαλέστηκε την κατάθεση ενός από τους μάρτυρες, ο οποίος είπε στην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη: «Θέλω επίσης να σας καταθέσω ότι όπως είναι ευρέως γνωστό ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποιούσε ως μέθοδο ξεπλύματος των χρημάτων που λάμβανε ως δώρα από την Νοβάρτις, εκδοτικές του δραστηριότητες, καθώς και υπηρεσίες προβολής μέσω τηλεπωλήσεων και διοργάνωσης εκδηλώσεων σχετικά με την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και την ανάλυση της αρχαιοελληνικής γραμματείας».
Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως ο συγκεκριμένος μάρτυς έχει πάρει λεφτά για να τα πει όλα αυτά, και αναρωτήθηκε αν θα μπορέσει ποτέ να μάθει το πραγματικό όνομά του ώστε να προσφύγει στα δικαστήρια.
Κάνω την εκπομπή μου 20 χρόνια και η εισαγγελέας δέχθηκε μαρτυρία που λέει ότι έκανα ξέπλυμα μέσω των εκπομπών μου, κατήγγειλε ο κύριος Γεωργιάδης . Δεν πέρασε από το μυαλό της κ. Τουλουπάκη, πρόσθεσε, πως έκανα τις εκπομπές πριν αναλάβω το υπουργείο Υγείας;
in.gr
- Ιαπωνία: Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε το Τοχόκου
- Μισθοί: Ευρώπη δύο ταχυτήτων – Χαμηλά στην κατάταξη η Ελλάδα
- Ποιος είναι ο DJ που έρχεται στο ΟΑΚΑ για το Final Four της Euroleague (pic)
- Προμαχώνας: Επίθεση των ΜΑΤ στους αγρότες στο τελωνείο
- Connected Childhood: Γιατί οι έφηβοι δυσκολεύονται να αποσυνδεθούν από το διαδίκτυο;
- Κάιλι Τζένερ: Αποκαλύπτει τις επιπλοκές στη δεύτερη εγκυμοσύνη που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει
