Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξουδετέρωση υποβρύχιας νάρκης στα Νέα Μουδανιά [Βίντεο]

Εξουδετέρωση υποβρύχιας νάρκης στα Νέα Μουδανιά [Βίντεο]

Στην εξουδετέρωση νάρκης βυθού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου προχώρησαν χθες, Τετάρτη, ειδικοί της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, στα Νέα Μουδανιά.

Στην εξουδετέρωση νάρκης βυθού του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου προχώρησαν χθες, Τετάρτη, ειδικοί της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, στα Νέα Μουδανιά.

Η νάρκη εντοπίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Μουδανιών, σε βάθος 5 μέτρων και σε απόσταση 350 μέτρων από την ακτή από κυβερνήτη αλιευτικού καταδυτικού σκάφους.

Άμεσα έγινε σήμανση της περιοχής με πλωτό σημαντήρα από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος.

Χθες, Τετάρτη, έφτασαν στα Νέα Μουδανιά έξι ειδικοί της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, οι οποίοι προχώρησαν σε αναγνώριση της περιοχής, εντόπισαν τη νάρκη και στις 14:00 προχώρησαν στην έκρηξη και εξουδετέρωσή της, όπως κατέγραψε στο βίντεο η ιστοσελίδα halkidikifocus.gr

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Λιμενικού, μελών του Παραρτήματος Χαλκιδικής στα Ν. Μουδανιά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ υπήρχε – για προληπτικούς λόγους – ασθενοφόρο του Νοσοκομείου 424.

in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024