Με τον δικό του μοναδικό τρόπο αποφάσισε ο πρόεδρος Τραμπ να θυμίσει στους Αμερικανούς την ημέρα που γεννήθηκε ο Ρόναλντ Ρήγκαν.
Με ένα tweet ο Τραμπ έγραψε Χρόνια Πολλά στον πρώην πρόεδρο της Αμερική που έφυγε από τη ζωή το 2004!
«Χαρούμενα γενέθλια στον 40ό μας Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ρόναλντ Ρίγκαν» έγραφε η ανάρτηση και τη συνόδευε με μια κοινή τους φωτογραφία.
Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν δεκάδες με πολλά από αυτά να ανήκουν σε οπαδούς του, τα οποία τον συγχαίρουν για την δουλειά του.
HAPPY BIRTHDAY to our 40th President of the United States of America, Ronald Reagan! pic.twitter.com/JtEglBhm4c
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.