Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ζιζέλ στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue
Το διάσημο μοντέλο, Ζιζέλ Μπούντχεν έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα χιλιάδων περιοδικών μόδας. Αλλά κανείς δεν την έχει ξαναδεί, όπως στο εξώφυλλο της «Vogue Italia» στο τεύχος Φεβρουαρίου.
Το διάσημο μοντέλο, Ζιζέλ Μπούντχεν έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα χιλιάδων περιοδικών μόδας. Αλλά κανείς δεν την έχει ξαναδεί, όπως στο εξώφυλλο της «Vogue Italia» στο τεύχος Φεβρουαρίου.
Η Μπούντχεν άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στον φωτογράφο Τζέιμι Χούκσουορθ για την πιο προσωπική φωτογράφηση που έχει κάνει ποτέ.
Γράφοντας ιστορία για το περιοδικό μόδας, η 37χρονη «βασίλισσα των supermodel» εμφανίζεται στις φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φυσικά τα μαλλιά της, δίνοντας στο κοινό την πιο αυθεντική εικόνα της.
Με τίτλο «Sunday With Gisele» (Κυριακή με τη Ζιζέλ) το φωτογραφικό αφιέρωμα καταγράφει πόσο φυσιολογική είναι η ζωή της Μπούντχεν στη Βοστώνη – παρά το γεγονός ότι είναι το δεύτερο υψηλότερης αμοιβής μοντέλο στον κόσμο και παντρεύτηκε τον επιθετικό της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, New England Patriots, Τομ Μπρέιντι – καθώς ανατρέχει σε παλιές φωτογραφίες , παίζει με το σκύλο της και για να ζεσταθεί φορά ένα ζευγάρι Bugs Bunny παντόφλες.

Με το φρέσκο πρόσωπό της, τα φυσικά κυματιστά μαλλιά της και ακόμη και τις δικές της ενδυματολογικές επιλογές από τη ντουλάπα της, το μοντέλο από τη Βραζιλία κράτησε χαμηλούς τόνους, ενώ ο Χούκσουορθ κατέγραψε τα όμορφα πλάνα. Ο φωτογράφος ευθυγραμμίστηκε με την απλότητα της φωτογράφησης, χρησιμοποιώντας μόνο το φυσικό φως και φρόντισε ώστε οι φωτογραφίες να παραμείνουν χωρίς επεξεργασία.
in.gr
- Στενά του Ορμούζ: Ευρωπαίοι επιδιώκουν διαπραγμάτευση με την Τεχεράνη για ασφαλή διάπλου
- Πότε πιάνει τα 2 ευρώ η βενζίνη – Αλαλούμ με το πλαφόν κέρδους
- Εβελίνα Παπούλια: Δεν μου ταιριάζει πολύ ο γάμος, με αγχώνει και δεν μπορώ να λειτουργήσω
- Αυτό είναι το ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ που συνετρίβη στο Ιράκ
- Κόβεται το σεξ; Κι όμως, αυτό το ψαράκι αναπαράγεται με κλωνοποίηση εδώ και 100.000 χρόνια
- Λίβερπουλ – Γαλατασαράι: Η πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Champions League κρίνεται στο MEGA
- Το αδιέξοδο του Λανουά που ονειρεύεται σωσίβιο παραμονής
- Συνελήφθη 38χρονος για βιασμό 14χρονης στο Παλαιό Φάληρο – Πώς παρέσυρε την ανήλικη μέσα από τα social media
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442