Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ζιζέλ στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue
Το διάσημο μοντέλο, Ζιζέλ Μπούντχεν έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα χιλιάδων περιοδικών μόδας. Αλλά κανείς δεν την έχει ξαναδεί, όπως στο εξώφυλλο της «Vogue Italia» στο τεύχος Φεβρουαρίου.
Το διάσημο μοντέλο, Ζιζέλ Μπούντχεν έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα χιλιάδων περιοδικών μόδας. Αλλά κανείς δεν την έχει ξαναδεί, όπως στο εξώφυλλο της «Vogue Italia» στο τεύχος Φεβρουαρίου.
Η Μπούντχεν άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στον φωτογράφο Τζέιμι Χούκσουορθ για την πιο προσωπική φωτογράφηση που έχει κάνει ποτέ.
Γράφοντας ιστορία για το περιοδικό μόδας, η 37χρονη «βασίλισσα των supermodel» εμφανίζεται στις φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φυσικά τα μαλλιά της, δίνοντας στο κοινό την πιο αυθεντική εικόνα της.
Με τίτλο «Sunday With Gisele» (Κυριακή με τη Ζιζέλ) το φωτογραφικό αφιέρωμα καταγράφει πόσο φυσιολογική είναι η ζωή της Μπούντχεν στη Βοστώνη – παρά το γεγονός ότι είναι το δεύτερο υψηλότερης αμοιβής μοντέλο στον κόσμο και παντρεύτηκε τον επιθετικό της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, New England Patriots, Τομ Μπρέιντι – καθώς ανατρέχει σε παλιές φωτογραφίες , παίζει με το σκύλο της και για να ζεσταθεί φορά ένα ζευγάρι Bugs Bunny παντόφλες.

Με το φρέσκο πρόσωπό της, τα φυσικά κυματιστά μαλλιά της και ακόμη και τις δικές της ενδυματολογικές επιλογές από τη ντουλάπα της, το μοντέλο από τη Βραζιλία κράτησε χαμηλούς τόνους, ενώ ο Χούκσουορθ κατέγραψε τα όμορφα πλάνα. Ο φωτογράφος ευθυγραμμίστηκε με την απλότητα της φωτογράφησης, χρησιμοποιώντας μόνο το φυσικό φως και φρόντισε ώστε οι φωτογραφίες να παραμείνουν χωρίς επεξεργασία.
in.gr
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)




























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442