
Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Εβρά
Επιστρέφει στην Αγγλία ο Πατρίς Εβρά, καθώς πριν από λίγη ώρα τον ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ. Ο Γάλλος μπακ, με τη σπουδαία καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν τιμωρημένος από την UEFA για το... θεαματικό χτύπημα κατά ενός φιλάθλου, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Γκιμαράες, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Επιστρέφει στην Αγγλία ο Πατρίς Εβρά, καθώς πριν από λίγη ώρα τον
ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ. Ο Γάλλος μπακ, με τη σπουδαία καριέρα στη
Μάντσεστερ
Γιουνάιτεντ, ήταν τιμωρημένος από την UEFA για το… θεαματικό χτύπημα
κατά ενός φιλάθλου, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της
Μαρσέιγ με την Γκιμαράες, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa
League.
Ο Γάλλος αμυντικός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018 και έχει «πληρώσει» την ενέργειά του να κινηθεί με χτύπημα καράτε εναντίον οπαδού της Γκιμαράες, με την αποπομπή του από την Μαρσέιγ.
Ο Εβρά είναι ελεύθερος και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Premier League, αφού η ποινή του αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Νέα σενάρια για το μέλλον του Αταμάν: «Μετρημένες οι μέρες του στην Αθήνα»
- Μαργαρίτα: Στο νοσοκομείο η βασίλισσα της Δανίας
- Θα ξαναβρεί η Νέα Δημοκρατία τη χαμένη ψυχή της;
- Το μήνυμα που έστειλε ο Γιαννακόπουλος: «Όλα τούμπα θα τα κάνουμε»
- Κικίλιας για παράνομη αλιεία από Τούρκους ψαράδες: «Ζητούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβει»
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5




