
Όπλα και εκρηκτικά σε σπίτι ζευγαριού στην Καλαμάτα
Η παράνομη δραστηριότητα ενός ζευγαριού από την Καλαμάτα έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών. Στο σπίτι τους βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.
Η παράνομη δραστηριότητα ενός ζευγαριού από την Καλαμάτα έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών. Στο σπίτι τους βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 51χρονου και της 42χρονης και κατέσχεσαν δύο φορητούς ασυρμάτους, ένα περίστροφο, ένα πιστόλι φωτοβολίδων με 4 καψύλια και πιστόλι replica, ένα γεμιστήρα πιστολιού με 16 μεταλλικά σφαιρίδια, ποσότητα εκρηκτικής ύλης (Τ.Ν.Τ.) και 3 καψύλια πυροδότησης εκρηκτικής ύλης, ποσότητα πυρίτιδας, 6 βραδύκαυστα φιτίλια, 33 κροτίδες, 30 αμπούλες προωθητικού αερίου για πιστόλι replica, 101 φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 32.195 ευρώ.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τα εκρηκτικά, περί αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και περί ραδιοσυχνοτήτων.
in.gr
- Ο περίεργος αγώνας δρόμου της ΕΠΟ για τον Λανουά και της ΚΕΔ για τους νέους πίνακες διαιτητών
- AI: Πόσο κοντά είναι ένας Αρμαγεδδώνας τεχνητής νοημοσύνης – Το μεγάλο στοίχημα για τις κυβερνήσεις
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως 22 Μαΐου
- Μπενίτεθ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι περίπλοκο να διατηρήσεις τους πάντες ενεργοποιημένους»
- Chios-Kythira Pass 2026: Πώς θα κάνετε χρήση του voucher
- Πόλο: Ο Ολυμπιακός έχει στόχο το 2-0 κόντρα στη Βουλιαγμένη
