![Είχαν μετατρέψει καφενείο σε εργαστήριο επεξεργασίας ναρκωτικών [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/02/30352461_IMG-5946807c4a3a9aeac1a383434634c7e5-V.jpg)
Είχαν μετατρέψει καφενείο σε εργαστήριο επεξεργασίας ναρκωτικών [Βίντεο]
Σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Ηράκλειο Κρήτης, συνελήφθησαν δύο 47χρονοι Έλληνες για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.
Σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Ηράκλειο Κρήτης, συνελήφθησαν δύο 47χρονοι Έλληνες για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στην περιοχή του δήμου Φαιστού οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε καφενείο, το οποίο διαχειρίζονται οι δύο συλληφθέντες, εντοπίζοντας εργαστήριο με πλήρη εξοπλισμό κατεργασίας κάνναβης. Επιπλέον, βρέθηκαν 16.400 γραμμάρια κάνναβης, 2.584 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και ζυγαριά ακριβείας.
Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Κρήτης, το συνολικό προσδοκώμενο όφελος των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.
Η προανάκριση συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή των δύο ανδρών και σε άλλες υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ στους συλληφθέντες ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον εισαγγελέα Ηρακλείου.
in.gr
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω ποδηλατικού αγώνα – Οι δρόμοι που κλείνουν
- Όλα τα λεφτά για τη SpaceX ενόψει ιστορικού ντεμπούτου στη Wall Street
- Μίλτος Τεντόγλου: Ρίχνεται στη μάχη του Diamond League της Ρώμης με το βλέμμα στο απόλυτο ρεκόρ
- Καλάβρυτα: 55χρονος πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και κατέληξε ο ίδιος
- Κικίλιας: «Στα λιμάνια μας η ασφάλεια επιβατών, νησιωτών και ταξιδιωτών είναι αδιαπραγμάτευτη»
- Κάρολος Παπούλιας: Ο «Παύλος» και η «Φρειδερίκη»


