
Βορίδης:Τι έκανε ο Τζανακόπουλος στον Άρειο Πάγο;
«Με ποια αρμοδιότητα πήγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Άρειο Πάγο» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης .
«Με ποια αρμοδιότητα πήγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον Άρειο Πάγο» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης .
Στην αρχή, τόνισε, διέρρεαν ότι πήγε για προσωπικό θέμα και μετά ότι πήγε προκειμένου να ενημερωθεί. «Με ποια αρμοδιότητα πήγε.; Πρόκειται για μία μη θεμιτή παρέμβαση στη διαδικασία» είπε.
Ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε σε όσους επενδύσουν στην υπόθεση, λέγοντας: «Ελπίζω το αποδεικτικό υλικό να είναι βαρύ και σοβαρό διότι διαφορετικά θα υπάρχει βαρύ πολιτικό θέμα».
in.gr
- Ο Χέιζ-Ντέβις πήγε και στην Ισλανδία… (pics)
- Ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Ιράν: «Είμαστε πολύ σίγουροι και έχουμε ένα λεπτομερές σχέδιο για το Μουντιάλ»
- Αγνοείται ο Παλαιστίνιος που εμφανίστηκε σε ανάρτηση Ισραηλινού στρατιώτη με λεζάντα «Πωλείται»
- Βόμβες Προκόπη Παυλόπουλου κατά Μητσοτάκη: Καταγγέλλει «εργαλειοποίηση» του Συντάγματος
- Ένταση στη Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν κατασκοπευτικό αεροσκάφος της RAF
- Athens Defence Summit: Πάρτυ κυβερνητικής διαπλοκής με την εταιρεία διοργάνωσης των γόνων και η σκιά του Γρηγόρη Δημητριάδη

