Τέσσερα νέα δρομολόγια εντάσσει στο δίκτυό της η αεροπορική εταιρεία Sky Express, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει ενισχύσει το στόλο της με δύο νέα, ιδιόκτητα αεροσκάφη και βρίσκεται στην αναμονή για ένα ακόμη. Οι νέοι προορισμοί, που εντάσσονται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της εταιρείας από την Αθήνα, είναι η Αλεξανδρούπολη, η Κεφαλονιά, η Μυτιλήνη και η Σάμος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Βήμα από 1η Μαΐου 2018 ξεκινά τα δρομολόγια Αθήνα-Αλεξανδρούπολη και Αθήνα-Κεφαλονιά, ενώ από 16 Ιουλίου 2018 ξεκινούν και τα δρομολόγια Αθήνα-Μυτιλήνη και Αθήνα-Σάμος. Τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν κρατήσεις στο www.skyexpress.gr

Δύο νέα, ιδιόκτητα, αεροσκάφη ATR72-500, 70 θέσεων, έχουν παραληφθεί τους τελευταίους μήνες, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ενταχθεί στο στόλο της Sky Express ακόμα ένα ATR42-500. Ο στόλος της εταιρείας θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες, προκειμένου να εξυπηρετηθεί πλήρως το καλοκαιρινό πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινώσει η εταιρεία, αυξημένο κατά περίπου 70% σε σχέση με πέρυσι.

«Η Sky Express θα συνεχίσει να διευρύνει την παρουσία της και να ισχυροποιεί την θέση της στην ελληνική αεροπορική αγορά. Ακούγοντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, ενώνουμε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και του ανταγωνισμού, που έχει ως τελικό ωφελημένο τον επιβάτη καθώς αποκτά περισσότερες επιλογές και καλύτερες υπηρεσίες. Δέσμευση μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στόχος μας να αποτελούμε την Νο1 επιλογή των επιβατών» δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Χάρης Μπότσαρης.

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο