Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δύο ξένοι συνεργάτες στο πλευρό του Περέιρα στην ΚΕΔ

Δύο ξένοι συνεργάτες στο πλευρό του Περέιρα στην ΚΕΔ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με υπόμνημά της πρότεινε την προσθήκη στην ΚΕΔ δύο μελών από το εξωτερικό που θα συνεργάζονται άμεσα με τον αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα. Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης στα γραφεία της ΕΠΟ, η οποία έγινε παρουσία της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA (Χέρμπερτ Χούμπελ, Ιβάν Βέλα) και του εκπροσώπου της UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ με υπόμνημά της πρότεινε την προσθήκη στην ΚΕΔ δύο μελών από το εξωτερικό που θα συνεργάζονται άμεσα με τον αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης στα γραφεία της ΕΠΟ, η οποία έγινε παρουσία της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA (Χέρμπερτ Χούμπελ, Ιβάν Βέλα) και του εκπροσώπου της UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλου.

Οι αποφάσεις της Ε.Ε.:

«Ενεκρίθη η συμφωνία με τη Football League, στο πλαίσιο όσων υλοποιήθηκαν ήδη με την SuperLeague, προκειμένου η Ομοσπονδία να διευκολύνει οικονομικά στην επίλυση του προβλήματος με τις καταβολές των αμοιβών των διαιτητών των αγώνων της F.L.

Η Ε.Π.Ο. θα συνεισφέρει άμεσα τα έξοδα διαιτησίας των αγώνων του πρώτο διμήνου του πρωταθλήματος και η FootballLeagueθα αποδώσει το ποσό αυτό στο τέλος Φεβρουαρίου 2018.

Ενεκρίθη το αίτημα της FootballLeague για παράταση προθεσμίας για την υποβολή της 1ης φάσης επιτήρησης των ΠΑΕ, έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018. Με πρόταση της Football League, που ενεκρίθη, η ποινή σε περίπτωση μη αδειοδότησης ΠΑΕ για την περίοδο 2018-2019 είναι η αφαίρεση 3 βαθών, όπως ίσχυε και φέτος.

Παρατείνεται η μεταγραφική περίοδος ελευθέρων/ανέργων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών έως τις 09 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15.30. Ως ελεύθεροι/άνεργοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές λογίζονται όσοι το συμβόλαιό τους έχει λήξει πριν από το τέλος μιας μεταγραφικής περιόδου. Ως «λήξη» εννοείται η λύση του συμβολαίου είτε μέσω προσφυγής, που έχει τελεσιδικήσει, είτε κοινη συναινέσει, είτε η απλή λήξη ενός συμβολαίου (Κ.Ι.Μ.Π. FIFA, άρθρο 6).

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, με τη συμπλήρωση 6 μηνών παρουσίας της Monitoring Committee στην Ελλάδα, παρέδωσε εκ μέρους της στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και την Ε.Ε. υπόμνημα που περιλαμβάνει τα συμπεράσματα της Επιτροπής Παρακολούθησης για τη λειτουργία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καθώς και σειρά προτάσεων με στόχο «την βελτίωση των διαδικασιών στα πρότυπα της FIFA και της UEFA».

Στο υπόμνημα της Επιτροπής περιλαμβάνεται και πρόταση για άμεση προσθήκη στην ΚΕΔ δύο ακόμα μελών από το εξωτερικό, ως συνεργάτες του κ. Περέιρα».

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024