Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανανέωσε με Άρσεναλ ο Μεσούτ Οζίλ

Ανανέωσε με Άρσεναλ ο Μεσούτ Οζίλ

Ο Οζίλ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, υπογράφοντας έως το 2021, σε μια κίνηση που δεν ήταν αναμενόμενη, καθώς υπήρχαν προτάσεις από Βαρκελώνη και Μάντσεστερ.

Ο Μεσούτ Οζίλ περνάει καλά στο Λονδίνο. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη φανέλα της ομάδας που φορά. Αν ήταν μόνο θέμα φανέλας σίγουρα θα είχε μετακομίσει, ακούγοντας τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αντίθετα, προτίμησε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, γεγονός που καθιστά τον Γερμανό τον πιο καλοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία των «κανονιέρηδων».

Οι αποδοχές του γερμανού μέσου θα φτάσουν τις 400.000 ευρώ την εβδομάδα. Κανείς δεν ξέρει αν οι Καταλανοί προσέφεραν περισσότερα στον Οζίλ. Ούτε γνωρίζει κάποιος την πρόταση που έκανε στον μέσο των Λονδρέζων η Γιουνάιτεντ. Είναι όμως βέβαιο πως και οι δύο ομάδες έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν το ποσό που προαναφέραμε.

Ο Οζίλ όμως αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του σε μια κίνηση που δεν ήταν αναμενόμενη. Γιατί ναι μεν ο Γερμανός εξασφάλισε ένα συμβόλαιο που δεν είχε ποτέ άλλος παίκτης της λονδρέζικης ομάδας αλλά απ’ την άλλη ο Οζίλ καταλαβαίνει πως θα συνεχίσει σ’ έναν σύλλογο που δεν είναι εύκολο να διεκδικήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα κι ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Είναι λοιπόν προφανές πως ο διεθνής μέσος των «κανονιέρηδων», ζύγιασε πολλές παραμέτρους πριν πάρει την απόφαση του. Μία εξ αυτών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αγγλικές ιστοσελίδες, έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής στο Λονδίνο. Ο Οζίλ θεωρεί πως έχει προσαρμοστεί εξαιρετικά στην αγγλική πρωτεύουσα, σε σημείο που να μην σκέφτεται το ενδεχόμενο μετακόμισης από το Σίτι, ακόμα και όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον τεχνικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και από τη στιγμή που ο Αλσατός θα παραμείνει (εκτός απροόπτου) στον πάγκο των πρωτευουσιάνων, ο Οζίλ δεν έβρισκε λόγο να φύγει από το Emirates. Είναι ο «βασιλιάς» της Άρσεναλ και το απολαμβάνει.

Χρ. Ευαγγελάτος

in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024