Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στην Πελοπόννησο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Πελοπόννησο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό την Ηλεία, όπου είχε επαφές με πολίτες και φορείς της περιοχής.

Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρώτο σταθμό την Ηλεία, όπου είχε επαφές με πολίτες και φορείς της περιοχής.

Από τη Βάρδα Ηλείας ξεκίνησε η περιοδεία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομό Ηλείας, με τον πρόεδρο της ΝΔ να έχει συνομιλίες με πολίτες και καταστηματάρχες όταν έκανε βόλτα στους δρόμους του χωριού.

Ένας κρεοπώλης του ζήτησε να κατανοήσει τα προβλήματα της κοινωνίας. «Γι’ αυτό γυρνάμε όλη την Ελλάδα και συζητάμε με τους πολίτες. Έχουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο πιστεύουμε ότι θα το εγκρίνουν. Υπάρχει ελπίδα αλλά ελπίδα που στηρίζεται στην αλήθεια. Πήξαμε με τα παραμύθια», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

«Πρόεδρε θέλουμε να έρθετε και ως πρωθυπουργός», του είπε στη συνέχεια ο κρεοπώλης και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Τα «μπράβο» θα έχουν μεγαλύτερη σημασία όταν κάνουμε όσα έχουμε δεσμευτεί».

Στο χωριό Κουρτέσι, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε θερμοκήπιο όπου γίνεται καλλιέργεια καρπουζιών και άκουσε παράπονα των αγροτών για τη φορολογία, ενώ άκουσε αρκετά παράπονα για την φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και από άλλους ιδιοκτήτες καταστημάτων στη Γαστούνη, την Ανδραβίδα και τα Λεχαινά.

«Τι διαφορετικό θα κάνετε εσείς;», τον ρώτησε ένας ζαχαροπλάστης. «Εγώ έχω πει ότι θα μειώσω τους φόρους και τον ΕΝΦΙΑ. Δεν είπα ότι θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος άκουσε και τις προτάσεις νέων σε καφέ της περιοχής. Απόψε στις 19.00 ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει στον Πύργο, ενώ αύριο θα επισκεφτεί τη Μεσσηνία.

Στη Μεσσηνία, όπου θα βρεθεί και για τη γιορτή της Υπαπαντής του Χριστού, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις για τα ζητήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την ΠΓΔΜ με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο θα δειπνήσει.

in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024