Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκλήσεις στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή για το «Μακεδονικό»

Προκλήσεις στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή για το «Μακεδονικό»

Άγρια κόντρα σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή το εθνικό παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά που χαρακτήρισε εθνοπροδότες και αμερικανομπολσεβίκους τους κυβερνώντες, υποστηρίζοντας ότι η παρούσα βουλή δεν νομιμοποιείται για το ξεπούλημα της Μακέδονιας

Άγρια κόντρα σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή το εθνικό παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά που χαρακτήρισε εθνοπροδότες και αμερικανομπολσεβίκους τους κυβερνώντες, υποστηρίζοντας ότι η παρούσα βουλή δεν νομιμοποιείται για το ξεπούλημα της Μακέδονιας.

Η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον Χρυσαυγίτη βουλευτή με θεσμικά μέσα αφαιρώντας του το δικαίωμα του λόγου. Ωστόσο ο ίδιος συνέχισε να αναφέρεται με προσβλητικές εκφράσεις, υποστηρίζοντας πως αυτή η Βουλή είναι παράνομη και δεν μπορεί να ψηφίσει την συμφωνία για το όνομα της Μακεδονίας.

«Είναι κρίμα που κάνετε κομματική προπαγάνδα και ξεφτιλίζετε το συλλαλητήριο προσπαθώντας να μαζέψετε κόσμο» αντέκρουσε η Τ. Χριστοδουλοπούλου.

Στις προκλήσεις του Χρυσαυγιτών αναφέρθηκε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός σημειώνοντας πως «δεν κάνουμε πολιτικό διάλογο με μορφώματα που ελέγχονται για συνδρομή σε εγκληματικού χαρακτήρα ενέργειες και έχουν στην ιδεολογική τους αποσκευή την ιδέα του υπανθρώπου, που δεν είναι ισότιμοι όπως, μετανάστες, ρομά να τους βάζουμε στο περιθώριο να τους αντιμετωπίζουμε ως 2ης ταχύτητας ανθρώπων».

Αννα Καραβοκύρη

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024