Άγρια κόντρα σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή το εθνικό παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά που χαρακτήρισε εθνοπροδότες και αμερικανομπολσεβίκους τους κυβερνώντες, υποστηρίζοντας ότι η παρούσα βουλή δεν νομιμοποιείται για το ξεπούλημα της Μακέδονιας

Άγρια κόντρα σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με αφορμή το εθνικό παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά που χαρακτήρισε εθνοπροδότες και αμερικανομπολσεβίκους τους κυβερνώντες, υποστηρίζοντας ότι η παρούσα βουλή δεν νομιμοποιείται για το ξεπούλημα της Μακέδονιας.

Η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον Χρυσαυγίτη βουλευτή με θεσμικά μέσα αφαιρώντας του το δικαίωμα του λόγου. Ωστόσο ο ίδιος συνέχισε να αναφέρεται με προσβλητικές εκφράσεις, υποστηρίζοντας πως αυτή η Βουλή είναι παράνομη και δεν μπορεί να ψηφίσει την συμφωνία για το όνομα της Μακεδονίας.

«Είναι κρίμα που κάνετε κομματική προπαγάνδα και ξεφτιλίζετε το συλλαλητήριο προσπαθώντας να μαζέψετε κόσμο» αντέκρουσε η Τ. Χριστοδουλοπούλου.

Στις προκλήσεις του Χρυσαυγιτών αναφέρθηκε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός σημειώνοντας πως «δεν κάνουμε πολιτικό διάλογο με μορφώματα που ελέγχονται για συνδρομή σε εγκληματικού χαρακτήρα ενέργειες και έχουν στην ιδεολογική τους αποσκευή την ιδέα του υπανθρώπου, που δεν είναι ισότιμοι όπως, μετανάστες, ρομά να τους βάζουμε στο περιθώριο να τους αντιμετωπίζουμε ως 2ης ταχύτητας ανθρώπων».

Αννα Καραβοκύρη

in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr