
Ληστεία με πυροβολισμούς και …ψεκασμούς στα ΕΛΤΑ Νικόπολης
Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε το πρωί σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης, όπου δύο άγνωστοι «ψέκασαν» με σπρέι οδηγό των Ταχυδρομείων, αρπάζοντας το όχημα τύπου «βαν» που οδηγούσε και εξαφανίστηκαν.
Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε το πρωί σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη
Νικόπολη Θεσσαλονίκης, όπου δύο άγνωστοι «ψέκασαν» με σπρέι οδηγό των
Ταχυδρομείων, αρπάζοντας το όχημα τύπου «βαν» που οδηγούσε και
εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο έπεσαν και πυροβολισμοί, όπως επιβεβαίωσε η Αστυνομία. Το όχημα των ΕΛΤΑ -που εκτιμάται ότι μετέφερε και χρήματα- βρέθηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Αστυνομικοί που το ερεύνησαν διαπίστωσαν ότι ήταν άδειο. Ο 50χρονος υπάλληλος των ΕΛΤΑ μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.
in.gr
- Αίθριος ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- PHAT: Το 5ήμερο πρόγραμμα που σε «ανεβάζει» επίπεδο
- Δίκη Τέμπη: Ανοίγει ξανά η αυλαία της δίκης στη Λάρισα – Το ελληνικό δημόσιο εξηγεί την απόφαση για παράταση υποστήριξης της κατηγορίας
- Το ναυάγιο της ευρωπαϊκής άμυνας
- Η Αριστεία και άλλα τέσσερα «Α»
- Λέον Μπλακ: Παραποιημένα στοιχεία «βλέπει» η δικαστής – εκτός δίκης κρίσιμα ημερολόγια



