Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με μπογιές στο γραφείο πολιτευτή των ΑΝΕΛ [Βίντεο]

Επίθεση με μπογιές στο γραφείο πολιτευτή των ΑΝΕΛ [Βίντεο]

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του α' επιλαχόντος βουλευτή των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα, Γιάννη Λαϊνιώτη, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από αγνώστους οι οποίοι πέταξαν μπογιά στην πόρτα, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, ενώ έσπασαν την πόρτα του γραφείου. Καταδικάζουν την επίθεση οι ΑΝΕΛ.

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του α’ επιλαχόντος βουλευτή των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα, Γιάννη Λαϊνιώτη, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από αγνώστους οι οποίοι πέταξαν μπογιά στην πόρτα, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, ενώ έσπασαν την πόρτα του γραφείου.

Στον χώρο βρέθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι οποίοι και διενεργούν τις απαιτούμενες έρευνες.

Αμέσως μετά το συμβάν, ο κ. Λαϊνιώτης δήλωσε ότι «είναι προφανές ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις πρόσφατες ξεκάθαρες δηλώσεις μου για το ζήτημα της Μακεδονίας, αλλά ίσως και από την άμεση κινητοποίησή μου για τον συντονισμό της μαζικής μετάβασης Πατρινών και Αχαιών γενικότερα, με λεωφορεία, στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας, την προσεχή Κυριακή».

«Τέτοιες ενέργειες βίας και τρομοκρατίας τις καταδικάζω απερίφραστα απ’ όπου κι αν προέρχονται» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως «η ενέργειά τους αυτή και κάθε άλλη πράξη τρομοκρατίας και βίας, όχι μόνο δεν κάμπτει την αποφασιστικότητά μου για τα εθνικά μας θέματα αλλά ενισχύουν ακόμα περισσότερο το πατριωτικό αίσθημα που διακατέχει εμένα και τον ελληνικό λαό που αυτές τις μέρες».

Καταδικάζουν οι ΑΝΕΛ

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την φασιστικού χαρακτήρα επίθεση που έγινε στα γραφεία του πολιτευτή του κινήματός μας, Γιάννη Λαϊνιώτη, στην Πάτρα. Οι κάθε είδους φασιστικές ενέργειες, όποιες και αν είναι οι ιδεολογικές ρίζες τους, δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία. Να ξέρουν οι «γνωστοί-άγνωστοι», ότι οι φασιστικές πράξεις και συμπεριφορές δεν πτοούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

in.gr

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024