Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασιάδης - Μαλάς: Αντιπαράθεση και... μήνυμα ενότητας

Αναστασιάδης – Μαλάς: Αντιπαράθεση και… μήνυμα ενότητας

Παρά την έντονη αντιπαράθεσή τους στη διάρκεια της τηλεοπτικής τηλεμαχίας, οι δύο διεκδικητές για το αξίωμα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής, Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς, αποχώρησαν από τη συζήτηση στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Παρά την έντονη αντιπαράθεσή τους στη διάρκεια της τηλεοπτικής τηλεμαχίας, οι δύο διεκδικητές για το αξίωμα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής, Νίκος Αναστασιάδης και Σταύρος Μαλάς, αποχώρησαν από τη συζήτηση στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος θέλει να επανεκλεγεί για δεύτερη θητεία, δήλωσε: «Αυτό που έχει σημασία είναι η επόμενη των εκλογών να μας βρει όλους ενωμένους». Ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε και πάλι την ετοιμότητά του για συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του για την τηλεμαχία, ανέφερε: «έχω την εντύπωση ότι δικαιώθηκε η δική μας θέση, θέλαμε να γίνει ένας πραγματικά ανοιχτός διάλογος».

Δόθηκε, είπε, «η ευκαιρία και στους δύο να αναπτύξουμε, ο κάθε ένας ανάλογα με το τι πρεσβεύει, είτε τα πεπραγμένα του, ή τους προγραμματισμούς του και συνεπώς να γίνει κοινωνός ο λαός των προθέσεων και των θέσεων μας».

«Εχω την εντύπωση», συνέχισε, ότι ήταν «μια επιτυχής προσπάθεια». Βέβαια, πρόσθεσε, αυτό θα το κρίνει ο λαός.

«Η επόμενη ημέρα να μας βρει ενωμένους»

Ο Σταύρος Μαλάς δήλωσε ότι, αν εκλεγεί, στόχος του θα είναι κυβέρνηση η οποία «θα ενώνει πρωτίστως την κοινωνία, όχι τις φιλοδοξίες πολιτικών προσωπικοτήτων».

Για την εντύπωσή του από τη συζήτηση, ο κ. Μαλάς σχολίασε ότι σημασία έχει ποια εντύπωση σχημάτισαν οι πολίτες.

Ανέφερε ότι απευθύνεται σε όλους , είτε συμμετείχαν στις εκλογές την προηγούμενη Κυριακή είτε όχι, και τους κάλεσε «να δώσουν μια ηχηρή απάντηση, όπως αυτή αποτυπώνεται και στον πρώτο γύρο, ότι η χώρα μας πρέπει όντως να προχωρήσει σε μια πιο προοδευτική διαχείριση των κοινωνικοοικονομικών θεμάτων».

Και αυτός τόνισε ότι «η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους». Η επόμενη κυβέρνηση, δήλωσε, θα διαχειριστεί κρίσιμα ζητήματα: το Κυπριακό και την οικονομία.

Και πρόσθεσε: «Επιτέλους, είναι η ώρα η νέα κυβέρνηση να αντιμετωπίσει και τη θεσμική κρίση που έχουμε. Να γυρίσουμε σελίδα, αλλά να είμαστε αποφασιστικοί σε φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς».

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024