Συνεχίζεται ο πόλεμος με τα τηλεοπτικά σποτ μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ. Ο
αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε τη δική του απάντηση μέσω
ενός ακόμη βίντεο στον Αλέξη Τσίπρα το οποίο – αυτή τη φορά – σχετίζεται
με την στάση του νυν πρωθυπουργού απέναντι στο Ισραήλ όταν ο ίδιος
βρισκόταν στην αντιπολίτευση.

Είχε προηγηθεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του πρωθυπουργού και στο οποίο, ο κ. Γεωργιάδης ασκούσε δριμεία κριτική στον Κώστα Καραμανλή και τη Ντόρα Μπακογιάννη για το Σκοπιανό.

«Πως αλλάζουν οι καιροί… Προχθές, ο κύριος Τσίπρας υποδέχθηκε με όλες τις τιμές τον Πρόεδρο του Ισραήλ, κύριο Ρίβλιν, τονίζοντας την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών. Το 2011, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωνε (σ.σ στο 7ο λεπτό) ότι “η συναναστροφή με το Ισραήλ εγκυμονεί βαθύτατους κινδύνους για τη χώρα μας”. Τελικά, τι από τα δύο πιστεύει ο κύριος Τσίπρας;»

Το Μέγαρο Μαξίμου ας είναι πιο προσεκτικό στις ανακοινώσεις του, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει. «Όσο ανατρέχει στο παρελθόν, τόσο θα βρίσκεται αντιμέτωπο με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που δεν εκθέτουν ανεπανόρθωτα μόνο τον ίδιο, αλλά και τον ελληνικό λαό.

Αντί να ασχολούνται με τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της, ας ασχοληθούν με “τα του οίκου τους” και τα πραγματικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα».

in.gr