Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπροστάρης ο Μίκης Θεοδωράκης  στο συλλαλητήριο για ΠΓΔΜ

Μπροστάρης ο Μίκης Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο για ΠΓΔΜ

Ο Μίκης Θεοδωράκης αναμένεται να είναι ένας εκ των κεντρικών ομιλητών στο συλλαλητήριο για την ΠΓΔΜ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα  , σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από τους διοργανωτές.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αναμένεται να είναι ένας εκ των κεντρικών ομιλητών
στο συλλαλητήριο για την ΠΓΔΜ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 2
το μεσημέρι στο Σύνταγμα , σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από τους
διοργανωτές.

Όπως τόνισε στο in.gr ο Μιχαήλ Πατσίκας, εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου, ο Μίκης Θεοδωράκης ενώ είχε πει αρχικά ότι μπορεί να απευθύνει χαιρετισμό μέσω ηχογραφημένου μηνύματος, τους ενημέρωσε ότι πρόθεσή του είναι να δώσει κανονικά το παρών στο Σύνταγμα.

Στους κεντρικούς ομιλητές περιλαμβάνεται και ο γνωστός συνταγματολόγος Γεώργιος Κασσιμάτης ενώ από την εξέδρα που θα στηθεί στην πλατεία Συντάγματος θα μιλήσει, εκπροσωπώντας την Εκκλησία, ο μητροπολίτης Σύρου Δορόθεος ο οποίος θα αναγνώσει ανακοινωθέν της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Εκτός από τους τρεις κεντρικούς ομιλητές, σύμφωνα με τον κ. Πατσίκα, θα απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς εκπρόσωποι Παμμακεδονικών ενώσεων, πολιτιστικών φορέων και οργανώσεων ενώ ακόμη υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες για ορισμένους πιθανούς ομιλητές

Πάνω από 2.000 λεωφορεία θα φτάσουν από όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με τον κ. Πατσίκα μέχρι τη Δευτέρα, ήταν επιβεβαιωμένο ότι θα φτάσουν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας τουλάχιστον 2.000 λεωφορεία, αριθμός που μεταφράζεται σε πάνω από 100.000 κόσμο. «Ο αριθμός αυτός μέχρι την Κυριακή αναμένεται να αυξηθεί», προσθέτει ο κ. Πατσίκας.

Υπό το φόβο των αντισυγκεντρώσεων

Ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου έχει απευθύνει έκκληση προς την ΕΛ.ΑΣ. να περιφρουρήσει το συλλαλητήριο καθώς – όπως αναφέρει – έχουν προγραμματιστεί αντισυγκεντρώσεις για εκείνη την ημέρα. Ο ίδιος όμως, ταυτόχρονα, αναφερόμενος σε αυτούς που θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, ζητά να λείψουν οι ακραίες φωνές. «Δεν θέλουμε το συλλαλητήριο να έχει πολιτικό χρώμα. Ωστόσο η κυβέρνηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τη δυναμική του στη διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρει.

Μιχάλης Νιβολιανίτης

in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024