Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να απελευθερώσουν συλληφθέντα

Αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να απελευθερώσουν συλληφθέντα

Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό κατά το οποίο ομάδες αντιεξουσιαστών φέρεται να αποπειράθηκαν να απελευθερώσουν Αλβανό συλληφθέντα ο οποίος είχε κλέψει  μία τσάντα στην Ομόνια, ήρθαν αστυνομικοί το απόγευμα της Τρίτης.

Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό κατά το οποίο ομάδες
αντιεξουσιαστών φέρεται να αποπειράθηκαν να απελευθερώσουν Αλβανό
συλληφθέντα ο οποίος είχε κλέψει μία τσάντα στην Ομόνια, ήρθαν
αστυνομικοί το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις έξι περίπου το απόγευμα, μια ομάδα περιπολούντων αστυνομικών της ομάδας «Θησέας» (σσ.: αρμόδια για την αστυνόμευση στο κέντρο της Αθήνας) έλαβε σήμα για κλοπή στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια σε βάρος μιας επιβάτιδος με δράστη έναν 35χρονο Αλβανό.

Η ημεδαπή υπέδειξε στους αστυνομικούς αυτόν που της έκλεψε την τσάντα , κι εκείνοι έσπευσαν να τον συλλάβουν. Ομως όπως περιγράφουν στο «Βήμα» στελέχη της ΕΛ.ΑΣ «εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί δέχθηκαν φραστική επίθεση από ομάδα αναρχικών που βρισκόταν στο σημείο και ζητούσαν την απελευθέρωση του Αλβανού συλληφθέντα , φωνάζοντας ότι «δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα», ενώ καθύβριζαν τους αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει.

Προκλήθηκε μεγάλη ένταση στον σταθμό του ΗΣΑΠ και έσπευσαν ενισχύσεις των αστυνομικών όπως και άλλοι αναρχικοί που ζητούσαν την απελευθέρωση του 35χρονου αλλοδαπού. Με εξαιρετική δυσκολία ο 35χρονος οδηγήθηκε τελικά σε αστυνομική υπηρεσία , ενώ μαζί του προσήχθη και μία 26χρονη που φέρεται να πρωτοστάτησε στα επεισόδια».

Οπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές , λόγω του επεισοδίου που προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές η γυναίκα που κατήγγειλε την κλοπή φέρεται να φοβήθηκε και να έφυγε από το σημείο. Περισσότερα στοιχεία και άγνωστοι παράμετροι για το συμβάν αναμένεται να παρουσιασθούν σήμερα.

Αλλη εκδοχή

Διαφορετική είναι, ωστόσο, η εκδοχή που δίνει το γραφείο τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ το οποίο κάνει λόγο ηια ξυλοδαρμό μετανάστη από τους αστυνομικούς κι ενοχοποίηση μαρτύρων. Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση ασκούμενη δικηγόρος, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ που διαμαρτυρήθηκε για το περιστατικό προσήλθε μόνη της για να καταθέσει και στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας τη συνέλαβαν.

in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024