Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ελεύθερη πτώση οι πωλήσεις της Harley-Davidson

Σε ελεύθερη πτώση οι πωλήσεις της Harley-Davidson

Η διαρκής πτώση των πωλήσεων της Harley-Davidson οδήγησε την αμερικανική φίρμα στην απόφαση να κλείσει το εργοστάσιο κατασκευής που διατηρούσε στο Kansas City.

Στην απόφαση να περικόψει περίπου 800 θέσεις εργασίας οδηγήθηκε η Harley-Davidson εξαιτίας της συνεχιζόμενης πτώσης που παρουσιάζουν οι πωλήσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέχρι το 2019 η αμερικανική φίρμα πρόκειται να μεταφέρει σταδιακά την παραγωγή από το εργοστάσιο που διατηρεί αυτή τη στιγμή στο Kansas City σε εκείνο της Νέας Υόρκης, όπου και θα δημιουργηθούν 450 νέες θέσεις πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Την χρονιά που μας πέρασε, οι πωλήσεις της Harley-Davidson σε παγκόσμιο επίπεδο υποχώρησαν κατά 6,7%, ωστόσο αρνητικό αναμένεται να είναι το πρόσημο και το 2018 με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για πτώση της τάξης του 4,9%.

Μέρος της προσπάθειας να ανακοπεί η πτωτική πορεία της Harley-Davidson αποτελεί το λανσάρισμα της πρώτης ηλεκτροκίνητης μοτοσικλέτας στην ιστορία της φίρμας, η οποία θα περάσει στην παραγωγή μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που αντιμετωπίζουν με δυσπιστία το ηλεκτροκίνητο εγχείρημα της Harley-Davidson, καθώς θεωρούν πως θα αλλοιώσει το προφίλ της χωρίς παράλληλα να προσφέρει την απαιτούμενη αυτονομία που θα της επιτρέψει να γίνει ανταγωνιστική.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024