
Βρέθηκαν οι δύο 16χρονες που είχαν εξαφανιστεί από το Αίγιο
Εντοπίστηκαν από αστυνομικό στον Πειραιά οι δύο 16χρονες από το Αίγιο που φύγει την περασμένη Κυριακή απο δομή του Χαμόγελο του Παιδιού.
Εντοπίστηκαν από αστυνομικό στον Πειραιά οι δύο 16χρονες από το Αίγιο που φύγει την περασμένη Κυριακή απο δομή του Χαμόγελο του Παιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πολύωρες αναζητήσεις της αστυνομίας και του Χαμόγελου του Παιδιού, η Εσμεράλντα Ντ. 16,5 ετών και η Στέλλα Ρ. 16 ετών εντοπίστηκαν κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Τα δύο κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από δομή του «Χαμόγελου» ήταν μόνα τους όταν εντοπίστηκαν από τον αστυνομικό κοντά στη δημοτικό θέατρο.
Αυτή τη στιγμή οι 16χρονες βρίσκονται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διενεργείται προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πώς βρέθηκαν από το Αίγιο στον Πειραιά, ποιος ήταν ο προορισμός τους και αν εμπλεκόταν τρίτο άτομο στην υπόθεση της εξαφάνισής τους.
in.gr
- Θρίλερ σε bulk carrier στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω σε επιχείρηση 12 ωρών
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Αίγυπτος: Γερμανός τουρίστας πέθανε από δάγκωμα φιδιού στην – Μπήκε μέσα στο παντελόνι του
- «Τη φλόγα του αγώνα κρατάμε ζωντανή» – Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
