Ο Ντε Κολό κορυφαίος για τον Ιανουάριο στην Ευρωλίγκα
Ο Νάντο Ντε Κολό αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Euroleague για τον
Ιανουάριο, κατακτώντας για τρίτη φορά στην καριέρα του το βραβείο του
παίκτη του μήνα. Αντίστοιχο παλμαρέ έχουν να επιδείξουν μόλις τρεις
παίκτες, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ο Άντε Τόμιτς.
Ο Νάντο Ντε Κολό αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Euroleague για τον Ιανουάριο, κατακτώντας για τρίτη φορά στην καριέρα του το βραβείο του παίκτη του μήνα. Αντίστοιχο παλμαρέ έχουν να επιδείξουν μόλις τρεις παίκτες, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ο Άντε Τόμιτς.
Ο Γάλλος γκαρντ βοήθησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να πετύχει τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις τον Ιανουάριο και να εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή της κατάταξης.
Στο διάστημα αυτό ο Ντε Κολό είχε κατά μέσο όρο 18,4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,4 κλεψίματα, σουτάροντας με 61,1% στα τρίποντα (11/18) και με απόλυτη ευστοχία στις βολές (25/25).
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.