Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν το πρωί της Δευτέρας δύο υπηρεσιακά οχήματα βουλευτών στη Χίο.

Το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε το στέλεχος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Χίου της ΝΔ, Νότη Μηταράκη, Φιλ. Βιτέλας, κατευθυνόταν από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη της Χίου, όταν στο ύψος των εγκαταστάσεων του ΝΟΧ, μπροστά από το άγαλμα του Νικολάου Πλαστήρα, προσέκρουσε πάνω του άλλο όχημα, προκαλώντας ζημιές στις δύο αριστερές πόρτες του οχήματος του κ. Μηταράκη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα politischios.gr.

Ο κ. Βιτέλας βγήκε εκνευρισμένος από την απροσεξία του οδηγού του άλλου οχήματος, ο οποίος είχε σήμα STOP και όφειλε να σταματήσει, όταν έκπληκτος είδε από το αυτοκίνητο να βγαίνει ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο αρχικός εκνευρισμός για το ατυχές περιστατικό μετατράπηκε γρήγορα σε χιούμορ, μόλις διαπιστώθηκε ότι το τροχαίο περιορίστηκε σε υλικές ζημιές. «Νόμιζες ότι ήταν ο Νότης και του την είχες στημένη;» ρώτησε ο κ. Βιτέλας.

«Έκανα τεστ στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου σας και διαπίστωσα ότι βουλιάζουν με ευκολία σαν τα πολιτικά σας επιχειρήματα» απάντησε με χιούμορ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, στο στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Νότη Μηταράκη.

Λίγο αργότερα, όταν πληροφορήθηκε για το περαστικό, ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης, σημείωσε πως «φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς».

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο