Τα «μυστικά» του επίσημου δείπνου προς τιμήν του Ρίβλιν
Στα επίσημα δείπνα που παραθέτει σε αρχηγούς κρατών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν (εκτός πρωτοκόλλου) ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης. Και όχι μόνον. Δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν και η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα με την Μαρέβα Μητσοτάκη. Αυτό θα συμβεί και απόψε στο επίσημο δείπνο που παραθέτει ο κ. Παυλόπουλος στον Ισραηλινό Πρόεδρο Ρ. Ρίβλιν και τη σύζυγό του.
Στα επίσημα δείπνα που παραθέτει σε αρχηγούς κρατών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν (εκτός πρωτοκόλλου) ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπραςκαι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης. Και όχι μόνον. Δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν και η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάναμε την Μαρέβα Μητσοτάκη.
Οι δύο σεφ του Προεδρικού Μεγάρου Στέφανος Τσιαμπαλής (εκ Καλαμάτας) και Θανάσης Σκούρας(γαλλοσπουδαγμένος και πρώην σεφ του Κωνσταντίνου Καραμανλή) ετοιμάζουν το μενού που συνήθως το κύριο πιάτο είναι ψάρι σφυρίδα.
Νίκος Χασαπόπουλος
in.gr
- Πάιπερ Ροκέλ: Ρεκόρ εσόδων σε ένα 24ωρο για τη 18χρονη YouTuber στο OnlyFans – Eκατομμύρια, κατακραυγή και η σκοτεινή μητέρα
- Τι αλλάζει με τις άδειες των εργαζομένων το 2026
- Κρήτη: Έξι θάνατοι μέσα σε ένα 24ωρο
- Πίτερ Σέντομ: Ο ισοβίτης που απέδρασε από τον Κορυδαλλό με τη βοήθεια της ψυχολόγου των φυλακών
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στο πρωτάθλημα με την 13η αγωνιστική
- Φαραντούρης: Ταυτόσημα τα συμφέροντα Ελλάδας – Κύπρου, να προχωρήσουμε σε οριοθέτηση ΑΟΖ


