Τα «μυστικά» του επίσημου δείπνου προς τιμήν του Ρίβλιν
Στα επίσημα δείπνα που παραθέτει σε αρχηγούς κρατών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν (εκτός πρωτοκόλλου) ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης. Και όχι μόνον. Δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν και η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα με την Μαρέβα Μητσοτάκη. Αυτό θα συμβεί και απόψε στο επίσημο δείπνο που παραθέτει ο κ. Παυλόπουλος στον Ισραηλινό Πρόεδρο Ρ. Ρίβλιν και τη σύζυγό του.
Στα επίσημα δείπνα που παραθέτει σε αρχηγούς κρατών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν (εκτός πρωτοκόλλου) ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπραςκαι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης. Και όχι μόνον. Δίνεται η ευκαιρία να συναντηθούν και η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάναμε την Μαρέβα Μητσοτάκη.
Οι δύο σεφ του Προεδρικού Μεγάρου Στέφανος Τσιαμπαλής (εκ Καλαμάτας) και Θανάσης Σκούρας(γαλλοσπουδαγμένος και πρώην σεφ του Κωνσταντίνου Καραμανλή) ετοιμάζουν το μενού που συνήθως το κύριο πιάτο είναι ψάρι σφυρίδα.
Νίκος Χασαπόπουλος
in.gr
- Ουκρανία: Εκρήξεις και πυρκαγιές στο Κίεβο καθώς η Ρωσία εξαπολύει νέα μαζική επίθεση
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
