
Συνάντηση Νίμιτς με Κοτζιά και Κουμουτσάκο την Τρίτη
Με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς θα συναντηθεί την Τρίτη το μεσημέρι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Νωρίτερα συνάντηση με τον κ. Νίμιτς θα έχει και ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.
Με τον ειδικό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς θα συναντηθεί την Τρίτη το μεσημέρι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Νωρίτερα συνάντηση με τον κ. Νίμιτς θα έχει και ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ειδικότερα, ο προσωπικός απεσταλμένος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, θα έχει αύριο, Τρίτη, στις 13:30 συνάνητηση με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Κοτζιάς θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμήν του κ. Νίμιτς.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 10:30 το πρωί συνάντηση για το Σκοπιανό, με τον Μάθιου Νίμιτς θα έχει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μεταβεί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια για να ενημερωθεί από τον κ. Μάθιου Νίμιτς για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, η συνάντηση των δύο ανδρών θα πραγματοποιηθεί έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Νίμιτς.
in.gr
- Ζευγάρι 22 και 25 ετών στην Ινδονησία τιμωρήθηκε με δημόσιο ραβδισμό για ένα βίντεο με φιλί στο TikTok
- Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αριστοτέλης Χαντζής – Έκκληση για αιμοδοσία
- Τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς του νέου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (vid, pics)
- Διάσωση εγκλωβισμένου στη Βενεζουέλα μετά από περισσότερες από 190 ώρες [βίντεο]
- Υπό έλεγχο η φωτιά στην Άρτα – Βελτιωμένη η εικόνα στην περιοχή του Αγ. Σπυρίδωνα
- Ο Ζελένσκι ζητά ενίσχυση της ουκρανικής αεράμυνας μετά τις σφοδρές ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο

