
Φίλης κατά Δ. Καμμένου: Έχει προδιάθεση ακροδεξιάς
«Έχει μία προδιάθεση ακροδεξιάς ο κ. Δημήτρης Καμμένος» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, συνεχίζοντας τις επιθέσεις κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ από την πλευρά της Κουμουνδούρου.
«Έχει μία προδιάθεση ακροδεξιάς ο κ. Δημήτρης Καμμένος» δήλωσε ο
βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, συνεχίζοντας τις επιθέσεις κατά του
βουλευτή των ΑΝΕΛ από την πλευρά της Κουμουνδούρου.
«Δεν ξέρω με ποιους συνομιλεί. Εγώ αντιμετωπίζω εν συνόλω τους ΑΝΕΛ με τον πρόεδρο τον κ. Καμμένο. Πιστεύω παρά τις διαφωνίες και τις αποκλείσεις μας, έχουν μία υπεύθυνη στάση στο θέμα της πολιτικής σταθερότητας», συνέχισε ο κύριος Φίλης μιλώντας στον Real fm.
«Υπάρχει κυβέρνηση που εκπροσωπεί τη χώρα και ο πρωθυπουργός βεβαίως είναι αυτός που εκπροσωπεί την κυβέρνηση σε όλες αυτές τις διεθνείς σχέσεις. Να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, εγώ θα έλεγα, παρότι διαφωνώ με τη θέση του κ. Καμμένου και των ΑΝΕΛ, ότι αυτή η διαφοροποίηση του μπορεί να βοηθά και τη διαπραγμάτευση, διότι δείχνει ότι δεν είναι τα πράγματα εύκολα από ελληνικής πλευράς, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Πιστεύω για να δούμε τα θετικά στοιχεία, ότι διαμορφώνονται σε όλο το πολιτικό σύστημα δυνατότητες οριζόντιας επικοινωνίας», ανέφερε ακόμα.
«Διαμορφώνονται στο εθνικό αυτό ζήτημα το Μακεδονικό δυνατότητες οριζόντιας πολιτικής επικοινωνίας… Εάν θέλουμε, είναι η στιγμή χωρίς διαιρέσεις στο πολιτικό σύστημα αλλά και στο λαό βεβαίως, διότι όταν τσακώνονται τα πολιτικά κόμματα και ο λαός έχει πρόβλημα, να βρούμε μία λύση για ένα χρονίζον θέμα, μία εκκρεμότητα που όσο συντηρείται είναι εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων. Διότι, μία τρύπα στα βόρεια σύνορα μας, μας αποκλείει από τη δυνατότητα να έχουμε μία αναπτυξιακή πορεία, ορμή ως χώρα και συνολικά ως Βαλκάνια προς την Ευρώπη», πρόσθεσε.
«Αυτή η κυβέρνηση που είναι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με πρωθυπουργό τον Τσίπρα θα ολοκληρώσει το έργο της, που σημαίνει και τη θητεία της. Μην σκέφτονται διάφοροι ότι δια της αντιμετώπισης ενός εθνικού ζητήματος θα προκαλέσουν πολιτική αποσταθεροποίηση στη χώρα. Αυτό παίχτηκε με τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη το ’92, δεν θα ξαναπαιχτεί. Η επανάληψη τέτοιων σεναρίων πολιτικής αποσταθεροποίησης με μοχλό ένα εθνικό θέμα μόνο φάρσα είναι, τίποτα άλλο. Είναι στο χέρι μας να διαμορφώνουμε συνθήκες πολιτικής σταθερότητας και όποιος παίρνει την ευθύνη να παίζει όπως ο Σαμαράς, θα εξαφανιστεί», κατέληξε ο κ. Φίλης.
in.gr
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112

