Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός κόλλησε στην Τρίπολη και έπεσε από την κορυφή

Ο Ολυμπιακός κόλλησε στην Τρίπολη και έπεσε από την κορυφή

Πολύτιμους βαθμούς άφησε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, για την 19η αγωνιστική της Super League κι έμεινε στη 2η θέση της κατάταξης με 42 βαθμούς, έναντι 43 του ΠΑΟΚ, που φιγουράρει μόνος πρώτος, μετά το 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Αστέρας που σταμάτησε το σερί εννέα νικών του Ολυμπιακού, προηγήθηκε στο 21΄ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 39΄ με πέναλτι του Ανσαριφάρντ, που έφθασε τα 12 στη διοργάνωση.

Πολύτιμους βαθμούς άφησε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1, για την 19η αγωνιστική της Super League κι έμεινε στη 2η θέση της κατάταξης με 42 βαθμούς, έναντι 43 του ΠΑΟΚ, που φιγουράρει μόνος πρώτος, μετά το 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Αστέρας που σταμάτησε το σερί εννέα νικών του Ολυμπιακού, προηγήθηκε στο 21΄ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 39΄ με πέναλτι του Ανσαριφάρντ, που έφθασε τα 12 στη διοργάνωση.

Ο αγώνας στο ξεκίνημα είχε καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να φθάνουν κοντά στην εστία του Προτό με τον Τόνσο στο 8΄ (σουτ άουτ) και στο 13΄ (κεφαλιά έδιωξε ο Προτό), ενώ ο Ολυμπιακός είχε μια ευκαιρία με τον Πάρντο στο 10΄ (σουτ έδιωξε ο Αθανασιάδης).

Το σκορ άνοιξε ο Αστέρας στο 21΄ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας, σε εκτέλεση φάουλ του Τσιλιανίδη. Στο 23΄ μακρινό σουτ του Μανιά έδιωξε ο Προτό, με τους ερυθρόλευκους να απαντούν στο 29΄ όταν φάουλ του Μιραλάς έφυγε λίγο άουτ αλλά και στο 31΄ με επίσης εκτέλεση φάουλ του Βέλγου που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ισοφάριση στο 39΄με πέναλτι του Ανσαριφάρντ που κέρδισε ο ίδιος από τον Τριανταφυλλόπουλο. Στο 44΄ ο Μουνάφο έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Προτό έπεσε σωστά και απέτρεψε το γκολ.

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, ενώ ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει στο Β΄ ημίχρονο για δέκα λεπτά λόγω χρήσης δακρυγόνων που έκανε η αστυνομία όταν οπαδοί προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Στο 53΄ σουτ του Μιραλάς έδιωξε ο Αθανασιάδης, όπως και στο 71΄ σε σουτ του Ζιλέ.

Το σκορ όμως στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός θα πάει ως 2ος της κατάταξης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3η) της επόμενης αγωνιστικής, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε στην 5η θέση με 27 βαθμούς.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Κίτρνες κάρτες:
Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Ντουντού, Σελίν / Φιγκέιρας, Σισέ, Ρομαό

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης):
Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (64΄ Ισνάλδο), Τόνσο, Κυριακόπουλος (74΄ Ντουντού), Μανιάς (84΄ Καλτσάς).

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρθία):
Προτό, Φιγκέιρας, Ένχελς, Σισέ (85΄ Τζούρτζεβιτς), Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Πάρντο (70΄ Οφίε), Μάριν (46΄ Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024