
Σπίρτζης: Κυκλώματα έκαναν σαμποτάζ στα λεωφορεία
Σε «κυκλώματα διαπλοκής» που λυμαίνονταν τις αστικές συγκοινωνίες αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, υποστηρίζοντας ότι τα λεωφορεία έβγαιναν εκτός κυκλοφορίας εξαιτίας σαμποτάζ «από μέσα».
Σε «κυκλώματα διαπλοκής» που λυμαίνονταν τις αστικές συγκοινωνίες
αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης,
υποστηρίζοντας ότι τα λεωφορεία έβγαιναν εκτός κυκλοφορίας εξαιτίας
σαμποτάζ «από μέσα».
«Βρέθηκε χτύπημα με σφυρί στα τακάκια ενός λεωφορείου» τόνισε ο κ. Σπίρτζης και υπογράμμισε ότι το κύκλωμα όχι μόνο δεν επέτρεπε σε λεωφορεία να βγαίνουν στη κυκλοφορία αλλά απέτρεπε και τη συντήρηση.
«Υπάρχουν κυκλώματα που σαμποτάρουν τη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών» και «πλέον το θέμα θα το αναλάβει η δικαιοσύνη» τόνισε ο υπουργός Υποδομών.
Σε ό,τι αφορά τη διασπάθιση χρήματος στον ΟΑΣΘ, ο Χρήστος Σπίρτζης αναφέρθηκε στην ύπαρξη ενός τραπεζικού λογαριασμού για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων του Οργανισμού, όπου βρέθηκαν μόλις 700 ευρώ αντί για 38 εκατ. ευρώ.
Κατήγγειλε, ακόμη, ότι στον ΟΑΣΘ είχε στηθεί ένας κομματικός στρατός με πάνω από 2.500 εργαζόμενους και με πολλαπλάσιο κόστος από τον ΟΑΣΑ ο οποίος «συντηρούσε για δεκαετίες πολλές εταιρίες σχετικές με τις συγκοινωνίες».
in.gr
- Ιερά Οδός: Συνελήφθη 25χρονος που οδηγούσε πατίνι μεθυσμένος και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο
- Ιταλία: Βίντεο σοκ από την επίθεση στη Μόντενα – Δύο τραυματίες ακρωτηριάστηκαν
- «Μαϊμού» γιατροί, αστυνομικοί και λογιστές – Νέες απάτες αδειάζουν λογαριασμούς και σπίτια
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στα play offs με Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός και Άρης Betsson – ΑΕΚ
- Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για τα πατίνια: «Χρειάζονται κανόνες που προστατεύουν όλους»
- Γιατί καταρρέουν οι γεννήσεις σε όλο τον κόσμο – Η δημογραφική βόμβα της ψηφιακής εποχής