Επί πέντε ημέρες αποκλεισμένοι οι κάτοικοι των Αντικυθήρων
Για πέντε ημέρες παραμένουν αποκλεισμένοι οι κάτοικοι των Αντικυθήρων λόγω μηχανικών προβλημάτων του πλοίου που τα τροφοδοτεί, με τις ανάγκες για τρόφιμα να γίνονται πιεστικές.
Για πέντε ημέρες παραμένουν αποκλεισμένοι οι κάτοικοι των Αντικυθήρων λόγω μηχανικών προβλημάτων του πλοίου που τα τροφοδοτεί, με τις ανάγκες για τρόφιμα να γίνονται πιεστικές.
Με πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής κοινότητας, Ανδρέα Χαρχαλάκη, ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος μετέφερε ψωμί στα Αντικύθηρα, καθώς οι προμήθειες του νησιού τελείωσαν.
Η επιχείρηση διανομής του ψωμιού από τους άνδρες του Λιμενικού ολοκληρώθηκε επιτυχώς, εντούτοις κατέδειξε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακρίτες των νησιών του Αιγαίου.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
