Άγνωστοι πραγματοποίησαν επιθέσεις, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε επτά καταστήματα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε περιοχές της Αττικής.
Ειδικότερα, οι δράστες, από τις 2:00 έως τις 3:00, έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν υλικές καταστροφές σε σουπερ μάρκετ που βρίσκονται σε Γαλάτσι, Νίκαια, Βύρωνα, Ζωγράφου, Καισαριανή, Αγίους Αναργύρους και Χαλάνδρι.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).