Στα λευκά «ντύθηκε» η Πάρνηθα με την θερμοκρασία στην περιοχή να έχει πέσει κάτω από το μηδέν.
Το πρωί της Τετάρτης το θερμόμετρο έδειχνε -4 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην περιοχή πνέουν από την Τρίτη πολύ ισχυροί άνεμοι.
Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται αυτή την ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, η κίνηση των οχημάτων στην λεωφόρο Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ προς το καζίνο.
Η Τροχαία ενημερώνει τους οδηγούς που θα κινηθούν προς το βουνό της Αττικής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.