
Συνεργάτες Αντ. Σαμαρά: «Οι αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται»
Αθλιότητες χαρακτήρισε τα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του Αντώνη Σαμαρά σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.
Αθλιότητες χαρακτήρισε τα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του Αντώνη Σαμαρά σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.
Απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου, οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά υπογράμμισαν πως «όπως ξέρει όλος ο κόσμος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχτηκε ποτέ ονομασία με το όνομα της Μακεδονίας. Ούτε από το απόσπασμα της συνέντευξής του που παρουσίασαν προκύπτει κάτι τέτοιο».
«Αντίθετα εμφανίζεται βέβαιος ότι οι Σκοπιανοί θα απέρριπταν την «ενιαία ονομασία για κάθε χρήση», όπως και συνέβη μέχρι σήμερα» συμπληρώνουν τα άτομα από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, προσθέτοντας: «Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους απατεώνες και άγαρμπα fake news».
Απαντώντας στους συνεργάτες του κ. Σαμαρά, κυβερνητικοί κύκλοι συνέστησαν «ηρεμία και αυτοσυγκράτηση και όλα θα πάνε καλά».
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- «Υπερτυφώνας» απειλεί νησιά των ΗΠΑ στον Ειρηνικό Ωκεανό – Ριπές ανέμων ως και 314 χιλιομέτρων την ώρα
- LIVE: Κολομβία – Γκάνα
- Γάζα: Η τύχη της έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο – «Το Ισραήλ κάνει ό,τι θέλει» και κανένας δεν αντιδράει
- Αργεντινή – Πράσινο Ακρωτήρι 3-2: Ο Δαβίδ ήταν ψυχάρα, αλλά ο Γολιάθ… είχε Μέσι! (vids)
- Συρία: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη ύποπτοι για τη βία που ξέσπασε στη Σουέιντα
- Παραίτηση του πρωθυπουργού της Μολδαβίας Μοντεάνου στη δίνη σκανδάλων

