Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμβολική κατάληψη στο κτίριο του ΕΦΚΑ απο εργαζομένους [Βίντεο]

Συμβολική κατάληψη στο κτίριο του ΕΦΚΑ απο εργαζομένους [Βίντεο]

Συμβολική κατάληψη στο κεντρικό κτίριο του ΕΦΚΑ στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 8, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη καθαριστριών.

Συμβολική κατάληψη στα Κεντρικά Γραφεία του ΕΦΚΑ στην Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποιούν, από το πρωί της Τρίτης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ ΙΚΑ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), που διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στα περισσότερα κτίρια του ΕΦΚΑ σε όλη τη χώρα και συγκεκριμένα για την έλλειψη καθαριότητας.



Όπως υποστηρίζουν, παρότι η διοίκηση του ΕΦΚΑ τους έχει ενημερώσει κατ’επανάληψη ότι το πρόβλημα θα λυθεί δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕ ΙΚΑ Κωνσταντίνος Πονηράκης «αντί να ασχολούμαστε με άλλα σοβαρότερα ζητήματα ασχολούμαστε με πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα», σημειώνοντας ότι η κατάσταση ειδικά στην επαρχία είναι τραγική.

Η είσοδος του κτιρίου του ΕΦΚΑ στην Αγίου Κωνσταντίνου είναι αποκλεισμένη ενώ οι διαδηλωτές έχουν αναρτήσει πανό ζητώντας να δοθεί λύση άμεσα στο πρόβλημα.

in.gr

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024