
Η Όλγα Κεφαλογιάννη «φλερτάρει» με το δήμο Αθηναίων
«Παράθυρο» προκειμένου να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές άφησε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.
«Παράθυρο» προκειμένου να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας στις
επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές άφησε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα
Κεφαλογιάννη.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 η βουλευτής της ΝΔ κλήθηκε να απαντήσει σ΄ ένα υποτιθέμενο ερώτημα που θα της έθετε ο πατέρας της : «Πιστεύετε ότι αν ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ήταν σήμερα εν ζωή, και έχοντας δει τη δική σας την πορεία στη Νέα Δημοκρατία, κορυφαίο στέλεχος, τομεάρχης, υπουργός, θα ήθελε να σας δει ενδεχομένως να είστε υποψήφια και στο Δήμο Αθηναίων;»
Η κ. Κεφαλογιάννη υποστήριξε ότι «ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε ότι μέσα στην πολιτική πρέπει να είμαι για να μπορώ να προσφέρω. Και νομίζω δεν θα τον ενδιέφερε τόσο πολύ από ποια θέση θα προσφέρω, αλλά σε όποια θέση και να είμαι, να κοιτάζω μόνο το δημόσιο συμφέρον, το δημόσιο καλό και να κρατώ πάντα την επαφή μου με τον κόσμο, με το λαό, γιατί από εκεί πηγάζει και η εξουσία του καθ’ ενός από εμάς, από την εκπροσώπηση του λαού».
in.gr
- Πότε γίνονται οι αγώνες του Ολυμπιακού με τη Ναϊμέγκεν
- Με αιχμές κατά της κυβέρνησης η δήλωση Σαμαρά για την 24η Ιουλίου – «Η Δημοκρατία με υπονόμευση των θεσμών είναι ευνουχισμένη»
- Κοινωνία Ώρα MEGA: Από τη Δευτέρα με τον Ζήση Μούσιο και τη Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη
- Χρηματοδότηση Δήμων της Στερεάς Ελλάδας για δράσεις παιδικής προστασίας
- Καιρός: Ήχησε το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα σε Λάρισα, Φθιώτιδα, Εύβοια και Σκύρο
- Κουτσούμπας: «Έρχεστε να βάλετε συνταγματική βούλα στα ματωμένα πλεονάσματα»