Από 1/2 απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση «Πειραιάς-Αεροδρόμιο»
Ξεκινά από την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου η απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση
του λιμανιού του Πειραιά με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, μία διαδρομή
που διαρκεί μία ώρα και τρία λεπτά. Στο τμήμα Αεροδρόμιο-Πειραιάς τα
δρομολόγια θα διεξάγονται ανά μία ώρα, όπως αναφέρεται σε σχετική
ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ξεκινά από την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου η απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Πειραιά με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, μία διαδρομή που διαρκεί μία ώρα και τρία λεπτά. Στο τμήμα Αεροδρόμιο-Πειραιάς τα δρομολόγια θα διεξάγονται ανά μία ώρα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Το κόστος του εισιτηρίου δεν μεταβάλλεται, ενώ ταυτόχρονα το επιβατικό κοινό δεν χρειάζεται μετεπιβίβαση στην Αθήνα. Επιπλέον, δρομολογείται ένας συρμός ανά ώρα στη διαδρομή Αεροδρόμιο-ΣΚΑ (σύντομα Άνω Λιόσια).
Παράλληλα, ενισχύεται η σύνδεση μεταξύ των σταθμών Κορωπί και ΣΚΑ (σύντομα Άνω Λιόσια), με επιπλέον δρομολόγια τις εργάσιμες ημέρες και ώρες αιχμής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων που μετακινούνται με τον προαστιακό.
Επίσης, με την εφαρμογή των νέων δρομολογίων, οι επιβάτες θα μπορούν να μεταβούν απευθείας από τον Πειραιά στο Κιάτο -και αντίστροφα- σε μία ώρα και 38 λεπτά, με συχνότητα δρομολογίων ανά μία ώρα. Υπενθυμίζεται ότι από το Κιάτο, με μετεπιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην Πάτρα.
Για τους επιβάτες που μετακινούνται μεταξύ του σταθμού Κιάτο και του αεροδρομίου υπάρχει μετεπιβίβαση (χωρίς αναμονή) στον σταθμό Κάτω Αχαρναί, με πρόβλεψη για μετεπιβίβαση στον σταθμό Άνω Λιόσια, σύντομα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια, καθώς και την τιμολογιακή πολιτική του προαστιακού, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα