Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ferrari 488 Special Sports Series 2018: Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ferrari 488 Special Sports Series 2018: Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

H νέα αγωνιστική έκδοση της 488 δίνει το στίγμα της από μια «κλειστή» εκδήλωση της Ferrari και κρύβοντας στα σπλάχνα της τον ισχυρότερο V8 που έχει κατασκευάσει ποτέ το Maranello.

To τελευταίο διάστημα υπήρξε ένα πλήθος στοιχείων και πληροφοριών που ήθελε την φίρμα από το Maranello να ετοιμάζει μια σκληροπυρηνική, αγωνιστικού προσανατολισμού έκδοση της 488 η οποία μέχρι στιγμής είχε κάνει μόνο κάποιες εμφανίσεις ως δοκιμαστικό πρωτότυπο ήδη από τον Αύγουστο του 2016.

Πλέον ήρθε η ώρα και για την πρώτη επίσημη εμφάνισή της η οποία πραγματοποιήθηκε σε «κλειστή» εκδήλωση, αποκαλύπτοντας την τελική της μορφή η οποία «διέρρευσε» μέσω Twitter.

Πέρα από τα όσα αποκαλύπτει ή δεν αποκαλύπτει η πρώτη της αυτή εμφάνιση, το σημαντικότερο σε σχέση με την νέα έκδοση της 488 βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της, καθώς θα αξιοποιήσει μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 των 3,9 λίτρων η οποία θα αποτελέσει τον ισχυρότερο διαχρονικά αντίστοιχης διάταξης κινητήρα που έχει κατασκευάσει το Maranello και σύμφωνα με τις σχετικές διαρροές θα ξεπεράσει τους 700 ίππους.

Παράλληλα, η γενναιόδωρη ισχύς θα συνδυαστεί και με τον περιορισμό του βάρους κατά 10%, καθώς και με μια σειρά αναβαθμίσεων σε επίπεδο αεροδυναμικής αλλά και στα υπόλοιπα μηχανικά μέρη, εξασφαλίζοντας στην αγωνιστική εκδοχή τα απαραίτητα εφόδια που θα την καταστήσουν ανταγωνιστική στις πίστες.

Αν και προς το παρόν, η Ferrari δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την πρώτη δημόσια εμφάνιση της αγωνιστικών προδιαγραφών 488, το επικρατέστερο σενάριο την θέλει να πραγματοποιεί την πρεμιέρα της στην προσεχή έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024