
Σχόλιο Αγγ.Κωβαίου: Επικίνδυνη η τακτική της κυβέρνησης μετά το συλλαλητήριο
Με επιθέσεις και όξυνση του πολιτικού κλίματος προσπαθεί η κυβέρνηση να πλήξει την αντιπολίτευση και ειδικότερα την ΝΔ, έπειτα από το συλλαλητήριο της Κυριακής, επισημαίνει ο δημοσιογράφος Αγγελος Κωβαίος.
Με επιθέσεις και όξυνση του πολιτικού κλίματος προσπαθεί η κυβέρνηση να πλήξει την αντιπολίτευση και ειδικότερα την ΝΔ, έπειτα από το συλλαλητήριο της Κυριακής, επισημαίνει ο δημοσιογράφος Αγγελος Κωβαίος.
Η πόλωση φαίνεται ότι είναι η βασική της προτεραιότητα και με ένα τέτοιο πολιτικό περιβάλλον στο εσωτερικό, πολλά είναι τα ερωτήματα για την έκβαση της συνάντησης Τσίπρα – Ζάεφ στο Νταβός την Τετάρτη.
Το κυριότερο στοιχείο της περιόδου όμως, φαίνεται πως είναι η κινητοποίηση των πολιτών, η οποία μπορεί να αποδειχθεί και καταλυτική παράμετρος για τις πολιτικές εξελίξεις.
in.gr
- New York Times: Κανένα έθνος δεν γλιτώνει από αυτόν τον πόλεμο – Φόβοι για «φαινόμενο-ντόμινο»
- Βανδαλισμός σε Παιδική Χαρά στο Φραγκοπήγαδο
- Βουλή: Αύριο η ψηφοφορία για τις άρσεις ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – «Πυρά» αντιπολίτευσης κατά κυβέρνησης και Γεωργιάδη
- Φωτιά σε εταιρεία ανακύκλωσης στην Θεσσαλονίκη – «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»
- Ποδοσφαιριστής επιζών της τραγωδίας του Κραν Μοντανά υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο (pics)
- Τασούλας 21η Απριλίου: Η θλιβερή επέτειος μάς υπενθυμίζει ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη
