
Σε 60 λεπτά Πειραιάς – Αεροδρόμιο
Σε λειτουργία μπαίνει η απευθείας σύνδεση με τη γραμμή Πειραιάς – Αεροδρόμιο.
Σε λειτουργία μπαίνει η απευθείας σύνδεση με τη γραμμή Πειραιάς – Αεροδρόμιο.
Ο Πειραιάς και το αεροδρόμιο θα συνδεθούν απευθείας με τον προαστιακό και η διαδρομή θα γίνεται άνετα και χωρίς μετεπιβίβαση.
Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι 60 λεπτά και οι επιβάτες θα μπορούν με άνεση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να βρεθούν στην προβλήτα αναχώρησης του πλοίου τους και το αντίστροφο.
Το κόστος χρήσης του προαστιακού στο αστικό τμήμα των διαδρομών θα είναι όσο και στα υπόλοιπα μέσα, δηλαδή 1,40 ευρώ με διάρκεια 90 λεπτών.
Το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας πλέον θα έχει απευθείας σύνδεση με Κιάτο και Χαλκίδα, ενώ οι διαδρομές για το επιβατικό κοινό γίνονται άνετες καθώς από το λιμάνι θα μπορούν με μετεπιβίβαση στο μετρό να κινηθούν προς κάθε κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας αλλά και τα βόρεια ή τα νότια προάστια.
Η λειτουργία της γραμμής μετά και τις επιτυχημένες δοκιμές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες θα ξεκινήσει από την 1η Φεβρουαρίου.
Επίσης, ο Πειραιάς θα συνδεθεί απευθείας με το Κιάτο και τη Χαλκίδα.
in.gr
- Δασμοί: Εντονες αντιδράσεις για την επιβολή τους από τις ΗΠΑ σε 60 χώρες
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών