
Σε 60 λεπτά Πειραιάς – Αεροδρόμιο
Σε λειτουργία μπαίνει η απευθείας σύνδεση με τη γραμμή Πειραιάς – Αεροδρόμιο.
Σε λειτουργία μπαίνει η απευθείας σύνδεση με τη γραμμή Πειραιάς – Αεροδρόμιο.
Ο Πειραιάς και το αεροδρόμιο θα συνδεθούν απευθείας με τον προαστιακό και η διαδρομή θα γίνεται άνετα και χωρίς μετεπιβίβαση.
Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι 60 λεπτά και οι επιβάτες θα μπορούν με άνεση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να βρεθούν στην προβλήτα αναχώρησης του πλοίου τους και το αντίστροφο.
Το κόστος χρήσης του προαστιακού στο αστικό τμήμα των διαδρομών θα είναι όσο και στα υπόλοιπα μέσα, δηλαδή 1,40 ευρώ με διάρκεια 90 λεπτών.
Το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας πλέον θα έχει απευθείας σύνδεση με Κιάτο και Χαλκίδα, ενώ οι διαδρομές για το επιβατικό κοινό γίνονται άνετες καθώς από το λιμάνι θα μπορούν με μετεπιβίβαση στο μετρό να κινηθούν προς κάθε κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας αλλά και τα βόρεια ή τα νότια προάστια.
Η λειτουργία της γραμμής μετά και τις επιτυχημένες δοκιμές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες θα ξεκινήσει από την 1η Φεβρουαρίου.
Επίσης, ο Πειραιάς θα συνδεθεί απευθείας με το Κιάτο και τη Χαλκίδα.
in.gr
- Η Καρυστιανού ανακοίνωσε επισήμως το Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών – «Ξεκινάμε για την ελπίδα»
- LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα
- Γιατί οι αστροναύτες της αποστολής Artemis II δεν θα πατήσουν στο φεγγάρι;
- Πανικός σε σχολείο στην Εύβοια: Φωτιστικό οροφής έπεσε και τραυμάτισε μαθήτρια
- Σάρον Στόουν: «Το σεξ στην οθόνη έχασε το μυστήριο»
- Ξεκίνησε η δίκη για την έκρηξη σε πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους – Στο εδώλιο πέντε κατηγορούμενοι
