Βουτιά θανάτου: 4.000 ευρώ είχε πάνω του ο αυτόχειρας
Μυστήριο καλύπτει την πτώση άντρα στο κενό από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου της Ομόνοιας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.
Ενας 42χρονος Αλβανός έκανε «βουτιά θανάτου», αργά το βράδυ της Δευτέρας από ξενοδοχείο στην Ομόνοια, κρατώντας ένα τσαντάκι με 4.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αλλοδαπός ανέβηκε, λίγο μετά τις 22:00, στον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου, που βρίσκεται στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη και χωρίς να μιλήσει σε κανέναν έπεσε στο κενό, με το τσαντάκι στα χέρια.
Στη συνέχεια διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.