
Υπεγράφη η συμφωνία για την πώληση της Cyta στη Vodafone
Υπεγράφη μεταξύ των μερών η σχετική συμφωνία πώλησης του συνόλου των μετοχών της Cyta Hellas Telecommunications SA στον προτιμώμενο προσφοροδότη Vodafone-Panafon Hellenic Telecommunications SA, «σε συνέχεια της πολυδιάστατης διαδικασίας του διεθνούς διαγωνισμού διερεύνησης επενδυτικού ενδιαφέροντος για τη Cyta Hellas, η οποία ήταν σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες», όπως γνωστοποίησε η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Cyta).
Υπεγράφη μεταξύ των μερών η σχετική συμφωνία πώλησης του συνόλου των μετοχών της Cyta Hellas Telecommunications SA στον προτιμώμενο προσφοροδότη (Preferred Bidder) Vodafone-Panafon Hellenic Telecommunications SA, «σε συνέχεια της πολυδιάστατης διαδικασίας του διεθνούς διαγωνισμού διερεύνησης επενδυτικού ενδιαφέροντος για τη Cyta Hellas, η οποία ήταν σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες», όπως γνωστοποίησε η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (Cyta).
Το ποσό της συμφωνίας ανέρχεται στα 118,1 εκατ. ευρώ και η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση λήψης των απαιτούμενων εγκρίσεων από τις αρμόδιες Αρχές στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «κυρίαρχο μέλημα του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta, σε στενή συνεργασία με έγκυρους συμβουλευτικούς οίκους διεθνούς εμβέλειας, ήταν η διασφάλιση της διαφάνειας, της ακεραιότητας, της αντικειμενικότητας και της αξιοπιστίας της διαδικασίας. Στο μεταβατικό στάδιο και μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας και τη λειτουργική της εφαρμογή, λαμβάνονται οι απαραίτητες πρόνοιες, με γνώμονα τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας της Cyta Hellas και τη συνέχιση παροχής υψηλού επιπέδου υποστήριξης στους πελάτες της».
Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος για τη συναλλαγή ενήργησε η PricewaterhouseCoopers Business Solutions SA (Ελλάδα) και ως νομικοί σύμβουλοι για τη συναλλαγή ενήργησαν οι Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία (Ελλάδα) και Γεωργιάδης & Πελίδης LLC (Κύπρος).
in.gr
- Βαρδής Βαρδινογιάννης: Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για επένδυση στο gaming
- Μάικ Τζέιμς: «Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Rosie Allimonos στο Delphi Economic Forum XI: «Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα μίντια»
- Ο Τζακ Νίκολσον στα 89α γενέθλιά του – Η φωτογραφία που αποκάλυψε η κόρη του
- Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
- Το πρόγραμμα των play off της Euroleague – Πότε παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός