Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η λίστα της Εθνικής με τους παίκτες για το δεύτερο «παράθυρο» προκριματικών

Η λίστα της Εθνικής με τους παίκτες για το δεύτερο «παράθυρο» προκριματικών

Η ΕΟΚ απέστειλε στη FIBA, ως όφειλε, τη λίστα με τους 24 παίκτες που κάλεσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η ΕΟΚ απέστειλε στη FIBA, ως όφειλε, τη λίστα με τους 24 παίκτες που κάλεσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Μετά τις δύο νίκες επί των Μεγάλης Βρετανίας (εκτός) και Ισραήλ (εντός), η εθνική ανδρών αντιμετωπίζει την Εσθονία την Παρασκευή 23/2 και τη Μεγάλη Βρετανία την Κυριακή 25/2. Και οι δύο αυτοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο Κρήτης και το κλειστό «Δύο Αοράκια».

Εν συγκρίσει με τους 24 παίκτες που είχε δηλώσει η ΕΟΚ για το πρώτο «παράθυρο», υπάρχουν τρεις αλλαγές. Εκτός έμειναν οι Γιώργος Τσαλμπούρης (ΑΕΚ), Βασίλης Μουράτος (ΓΣΛ Φάρος) και Βασίλης Χρηστίδης (Άρης). Τα τρία νέα πρόσωπα είναι οι Λεωνίδας Κασελάκης (Αστάνα), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα) και Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης).

Από εκείνη τη λίστα για τους δύο πρώτους αγώνες, είχαν αντικατασταθεί οι Ζακ Όγκαστ (Παναθηναϊκός) και Μάικ Μπράμος (Βενέτσια) με τους Ιαν Βουγιούκα (Παναθηναϊκός) και Βαγγέλη Μαργαρίτη (ΠΑΟΚ), αντίστοιχα. Τόσο ο Βουγιούκας, όσο και ο Μαργαρίτης είναι ξανά μέσα στους 24 παίκτες. από τους οποίους ο Σκουρτόπουλος θα επιλέξει τις δύο δωδεκάδες για τα παιχνίδια με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία.

Οι 24 παίκτες που κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, είναι οι εξής: Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Χάρης Γιαννόπουλος (Ρέθυμνο), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός), Λεωνίδας Κασελάκης (Αστάνα), Δημήτρης Κατσίβελης (ΠΑΟΚ), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Τρίκαλα), Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Μαυροειδής (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Ντίνος Μήτογλου (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μπουρούσης (Ζεϊγιάνγκ Γκουάνγκσα Λάιονς), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ), Κώστας Σλούκας (Φενέρμπαχτσε), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ΠΑΟΚ).

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024