
Η Liberation υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Τραμπ
Τις δικές της... ευχές με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να στείλει γαλλική εφημερίδα Liberation στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ.
Τις δικές της… ευχές με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να στείλει γαλλική εφημερίδα Liberation στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ.
«Ντόναλντ Τραμπ, ένας χρόνος μετά» είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας, το οποίο απεικονίζει ένα γυναικείο χέρι να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο, με νύχια βαμμένα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, στα οποία εμφανίζεται ο Τραμπ.
«Ένα χρόνο μετά την εκλογή του Τραμπ οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ανασυνταχθούν» σημειώνει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδο, υπογραμμίζοντας πως «η αντιπολίτευση επιχειρεί να κερδίσει έδαφος στο Κογκρέσο, ενώ η αντίσταση κατά του Τραμπ έχει αρχίσει να σχηματίζεται σε μικρά κόμματα και συλλογικότητες».
Στο αφιέρωμα, μεταξύ άλλων, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην φερόμενη εμπλοκή της ρωσικής πλευράς στις αμερικανικές εκλογές, τις σχέσεις του Τραμπ με το καθεστώς της Πιονγιάνγκ, τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του αμερικανού προέδρου καθώς και την κατάσταση της υγείας του που απασχολεί την κοινή γνώμη.
in.gr
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Market Pass: Οι δικαιούχοι, τα ποσά και τα εισοδηματικά κριτήρια
- Ο Γκουαρδιόλα προτίμησε να δει αγώνα Γ’ κατηγορίας αντί τη ματσάρα Παρί – Μπάγερν! – Πώς το εξήγησε
- «Είναι απούσα, δεν δικαιούται να μιλάει» – Πυρά από το δικηγόρο του 89χρονου στην κόρη του
- Ακλόνητος στον θρόνο της FIFA: Ο Ινφαντίνο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το 2027
- Ο Τραμπ αυξάνει δασμούς στην ΕΕ κατά 25% στα οχήματα – Την κατηγορεί ότι δεν τηρεί την εμπορική συμφωνία


