
Παππάς: Μάλλον ο Σαμαράς θέλει να ρίξει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, στην απάντηση που έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για εκείνον κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Αιχμηρό ήταν το σχόλιο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, στην απάντηση που έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς στις δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για εκείνον κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Μακεδονικό. Ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι αυτή η κριτική είναι τίτλος τιμής για αυτόν» ανέφερε ο κ. Παππάς, αναφορικά με το σχόλιο Σαμαρά.
«Τίτλος τιμής ότι έριξε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Μάλλον θέλει με αφορμή πάλι το Μακεδονικό να ρίξει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» πρόσθεσε ο Νίκος Παππάς.
Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά πως το 1992 «προτίμησε να οικοδομήσει τη προσωπική πολιτική του καριέρα παρά να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος, όπως όριζε το εθνικό συμφέρον».
in.gr
- Νιγηρία: Φονικές επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές δεκάδων μαθητών στον βορρά και τον νότο
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
- Λίβανος: Ζητά εγγυήσεις η Βηρυτός από τις ΗΠΑ για να εδραιωθεί η εκεχειρία – Επίθεση Σαλάμ στη Χεζμπολάχ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Οι ομάδες, τα πρόσωπα, το σύνδρομο
- Δύο ιταλικά ναρκαλιευτικά απέπλευσαν από τη Σικελία για να συμβάλουν στον καθαρισμό των Στενών του Ορμούζ
- Ο Τραμπ, μετά τη συνάντηση με τον Σι, αφήνει τις αμφιβολίες να κυριαρχούν για το μέλλον της Ταϊβάν