Στο μικροσκόπιο της Κομισιόν η εφαρμογή των προαπαιτούμενων
Την ικανοποίησή της για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου εξέφρασε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Παράλληλα, σημείωσε ότι αξιολογείται η νομοθεσία που υιοθετήθηκε καθώς και η πορεία εφαρμογής των προαπαιτούμενων μέτρων, εν όψει του Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.
Την ικανοποίησή της για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου εξέφρασε η
Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Παράλληλα, σημείωσε ότι αξιολογείται η νομοθεσία που
υιοθετήθηκε καθώς και η πορεία εφαρμογής των προαπαιτούμενων μέτρων, εν
όψει του Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.
«Η Επιτροπή χαιρετίζει την ψήφιση του μεταρρυθμιστικού πακέτου από τη Βουλή των Ελλήνων», δήλωσε ο Γιοχάνες Μπάρκε, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η Επιτροπή εξετάζει και αξιολογεί προσεκτικά τη νομοθεσία που υιοθετήθηκε και γενικότερα την πορεία εφαρμογής των προαπαιτούμενων μέτρων που είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών.
Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος του Π. Μοσκοβισί ανέφερε ότι η σχετική έκθεση της Επιτροπής θα είναι έτοιμη εγκαίρως και θα κατατεθεί στο Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.
«Η Επιτροπή έχει εμπιστοσύνη στη δέσμευση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να εργαστούν εποικοδομητικά με στόχο την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων και άρα την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό, μετά τη συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (staff level agreement) που επετεύχθη τον Δεκέμβριο», δήλωσε, τέλος, ο Γ. Μπάρκε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- «Τα έβλεπαν να περπατούν στο πιάτο» – Το παραισθησιογόνο μανιτάρι που σε κάνει να βλέπεις ανθρωπάκια
- Ηράκλειο: Στη φυλακή 39χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε μητέρα με το ανήλικο παιδί της
- Ο Τραμπ θεωρείται «εχθρός της Ευρώπης» – Η δημοσκόπηση σε επτά ευρωπαϊκές χώρες
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικος χτύπησε την αδερφή του και την έστειλε στο νοσοκομείο
- Αποκάλυψη της «ΑS»: «Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με το NBA Europe» (pic)
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει δέμα με ναρκωτικά, τον πρόλαβε ο… «Roxy»