
Eurostat: Στο 1% ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα
Στο 1% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2017, σε σχέση με 1,1% το Νοέμβριο σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η Eurostat. Ένα χρόνο πριν το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 0,3%.
Στο 1% διαμορφώθηκε ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2017, σε σχέση με 1,1% το Νοέμβριο σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η Eurostat. Ένα χρόνο πριν το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 0,3%.
Συνολικά, στην Ευρωζώνη ο ετήσιος πληθωρισμός τον Δεκέμβριο ήταν 1,4% από 1,5% το Νοέμβριο και 1,1% ένα χρόνο πριν. Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο ετήσιος πληθωρισμός ήταν 1,7% το Δεκέμβριο, σε σχέση με 1,8% το Νοέμβριο και 1,2% ένα χρόνο πριν.
Οι χαμηλότεροι ετήσιοι ρυθμοί πληθωρισμού παρατηρήθηκαν το Δεκέμβριο στην Κύπρο (-0,4%), στην Ιρλανδία και στη Φινλανδία (0,5%) και στη Δανία (0,8%). Τα υψηλότερα ετήσια ποσοστά καταγράφηκαν στη Λιθουανία και την Εσθονία (3,8%) και και στο Ηνωμένο Βασίλειο (3%). Σε σύγκριση με το Νοέμβριο του 2017, ο ετήσιος πληθωρισμός μειώθηκε σε 23 κράτη-μέλη, παρέμεινε σταθερός σε τέσσερα και αυξήθηκε σε ένα.
ΑΠΕ,in.gr
- Δήμος Τήνου: Πλήρης επαναλειτουργία του ΚΕΠ Πανόρμου με μόνιμο υπάλληλο
- ΣΥΡΙΖΑ: Μοναδική υποψήφια πρόεδρος της Κ.Ο. η Ρένα Δούρου – Το Σάββατο η ψηφοφορία
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- «Πού μπορείτε να σκοτώσετε τον Τραμπ» – Βίντεο του ιρανικού Fars δείχνει ευάλωτα σημεία της αυτοκινητοπομπής του
- «Δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι – πρόκειται για απαρτχάιντ!» – Τι αναφέρει ο Ρο Κάνα που εγκλωβίστηκε από ισραηλινούς εποίκους
- Θέλει να γνωρίσει τον κόσμο: Η Αντζελίνα Τζολί είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της



