Εν αναμονή της απόφασης για το πρόστιμο 38,2 εκατ. στη ΣΕΚΑΠ
Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Κομοτηνής για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ σχετικά με το πρόστιμο ύψους 38,2 εκατ. ευρώ που της έχει επιβληθεί για λαθρεμπόριο τσιγάρων.
Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Κομοτηνής για τα
ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ σχετικά με
το πρόστιμο ύψους 38,2 εκατ. ευρώ που της έχει επιβληθεί για λαθρεμπόριο
τσιγάρων.
Η εταιρεία έχει καταθέσει αίτηση αναίρεσης για το πρόστιμο και έχει προειδοποιήσει ότι σε περίπτωση που υπάρχει απόφαση εκτέλεσης του προστίμου θα οδηγηθεί σε αναγκαστική πτώχευση.
Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι της επιχειρήσεις θα συγκεντρωθούν στις 12 το μεσημέρι έξω από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής, προκειμένου να υποστηρίξουν τη θέση τους για αδιάκοπη λειτουργία της εταιρείας.
in.gr
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
- Το εκλογικό δίπολο του ΠΑΣΟΚ, η «σκιώδης» κυβέρνηση και η ΔΕΘ
- Γιατί έχουμε λιγούρες τόσο συχνά και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό
- Καιρός: Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και 36άρια – Πού θα βρέξει το απόγευμα
- Παιδιά και βιβλία: Έχει σημασία τι διαβάζουν ή απλώς να διαβάζουν;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)















































![Το Ιράν απέτυχε στο Μνημόνιο Κατανόησης λέει ο Τραμπ – Θα τους χτυπήσουμε σκληρά σήμερα και αύριο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-09T052104Z_1675988392_RC2Z9MAZW6JT_RTRMADP_5_USA-TRUMP-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442