Βότκα μοναδικής ποιότητας στη ρωσική αγορά το 2019
Βότκα μοναδικής ποιότητας θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της στην αγορά των οινοπνευματωδών ποτών ενημερώνει η εφημερίδα Izvestia. Το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2019. Η νέα βότκα θα πρέπει να έχει απαλή γεύση και το χαρακτηριστικό άρωμα της γνήσιας βότκας. Ο οινοπνευματικός βαθμός του αποστάγματος θα είναι 40%. Χάριν συγκρίσεως, η συνήθης βότκα έχει οινοπνευματικό βαθμό μεταξύ 37,5% και 56%.
Spotlight
-
Πώς ένας καφές οδήγησε μια 21χρονη στην εντατική - Τι βρήκε μέσα στο ποτήρι
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
-
Είναι 110 ετών και ζει μόνος του - Αυτό είναι το μυστικό του
-
Γονείς προσοχή - Έφηβη έπαθε σοβαρά εγκαύματα αφού μιμήθηκε βίντεο στο TikTok
Βότκα μοναδικής ποιότητας θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της στην αγορά των οινοπνευματωδών ποτών ενημερώνει η εφημερίδα Izvestia.
Το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2019.
Οι κρατικοί ειδήμονες επί των προδιαγραφών παρασκευής και των ποιοτικών χαρακτηριστικών της νέας βότκας παρουσίασαν, όπως ενημέρωσε την εφημερίδα Izvestia ο Ρωσικός Οργανισμός Προδιαγραφών (Rostandart), την έκθεση τους με τίτλο «Ρωσική Ποιότητα. Κλασική βότκα. Τεχνικοί όροι».
Από το κείμενο της έκθεσης τους συμπεραίνεται ότι η ιδιαιτερότητα της νέας αυτής βότκας συνίσταται στο ότι θα είναι διαφανής χωρίς διάφορα πρόσθετα και ιζήματα και άχρωμη.
Η νέα βότκα θα πρέπει να έχει απαλή γεύση και το χαρακτηριστικό άρωμα της γνήσιας βότκας. Ο οινοπνευματικός βαθμός του αποστάγματος θα είναι 40%. Χάριν συγκρίσεως, η συνήθης βότκα έχει οινοπνευματικό βαθμό μεταξύ 37,5% και 56%.
«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ρωσική βότκα, η οποία θα παράγεται μόνο στην Ρωσία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνει, δεδομένου του ότι μερικές χώρες παράγουν τέτοιου είδους οινοπνευματώδη και στις ετικέτες τους γράφους ‘Ρωσική βότκα» δήλωσαν στην Izvestia οι αρμόδιοι χημικοί που εργάζονται στο εργαστήριο οινοπνευματωδών ποτών του Επιστημονικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας Τροφίμων και οι οποίοι συμμετείχαν στην δημιουργία των νέων προδιαγραφών παρασκευής της νέας αυτής μοναδικής βότκας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις